Gabriela Dinu Știri 17.09.2021 16:54

Ce oferte are Enel la energia electrică în momentul de față

Ce oferte are Enel la energia electrică în momentul de față

Scumpirea abrubtă de pe piaţa a angro a crescut preţurile şi la energia electrică din România. Enel încearcă în prezent să le prezinte clienţilor cele mai avantajoase oferte, dar şi aşa au fost iscate nenumărate scandaluri în toata ţara, după ce facturile au fost „umflate” în mod inexplicabil.

În continuare, vă vom prezenta ofertele Enel pe care le puteţi alege oricând şi despre care vă puteţi informa de aici sau de pe enel.ro.

Cum îţi poţi face un contract pe un an la Enel?

Oferta Enel Fix Anual are un contract valabil pe doar 12 luni, timp în care veţi achita 0.35 lei pe zi (există şi posibilitatea unui abonament zilnic), sau suma de 98,17 lei pe lună. Făcând un calcul simplu, veţi achita suma de 0,445 lei pe kWh. În cadrul acestui tip de abonament, preţul este fix pe toata durata abonamentului, puteţi plăti prin orice metodă doriţi, iar facturile nu vor fi niciodată trimis îe în avans, ci după ce se va încheia fiecare lună contractuală.

Există posibilitatea şi să îţi faci un contract exclusiv online iar oferta este chiar interesantă în acest sens. Vei achita factura tot timpul din contul MyEnel, aceasta va fi mereu electronică, iar preţul va fi fix pentru cele 12 luni de contract. Veţi achita lunar suma de 93,53 de lei, adică undeva la 0,406 lei pe kWh.

Cât costă gazul la Enel?

Pentru oferta Enel Simplu Anual lucrurile sunt extrem de simple. Este recomandată atunci când aveţi un consum fluctuant al energiei electrice sau mai redus decât de obicei. Oferta este valabilă doar până la data de 30 septembrie 2021 şi costă 95,07 lei pe lună.

Enel are în portofoliu şi oferte pentru gaz. Acelaşi preţ fix timp de 12 luni şi posibilitatea de a gestiona totul prin intermediul aplicaţiei MyEnel. Acest tip de abonament are un preţ fix şi costă 266 lei pe lună, indiferent de consumul pe care îl aveţi. Toate ofertele prezentate anterior, indiferent că sunt de electricitate sau de gaz, sunt valabile doar până la data de 30 septembrie 2021.