Gabriela Dinu Știri 23.10.2021 21:18

Cum poți afla online unde și când se întrerupe apa caldă, căldura sau apa rece în București

Cum poți afla online unde și când se întrerupe apa caldă, căldura sau apa rece în București

Bucureştenii s-au obişnuit deja de ani buni să aibă parte de întreruperi de apă caldă, rece sau chiar căldură pe timp de iarnă. Nu este o surpriză că se întâmplă asta chiar şi în 2021, căci reţeaua de termoficare are avarii grave şi primăria nu se grăbeşte să o schimbe nici în al 12-lea ceas.

Pentru a evita pe cât posibil neplăcerile bucureştenilor venim în sprijinul lor cu o modalitate simplă prin care pot afla online când urmează să rămână fie fără apă caldă, rece ori căldură.

Cel mai uşor mod de a afla când rămâi fără apă caldă şi căldură în Bucureşti

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti are o categorie în site-ul cmteb.ro în care sunt anunţate lucrările ce urmează a fi făcute în Bucureşti. Astfel, chiar astăzi, în Bucureşti, nu a existat nici căldură şi nici apă caldă din cauza lucrărilor de remediere a avariilor din reţeaua primară pe o mulţime de străzi din Bucureşti, iar acest fapt a fost anunţat pe site-ul anterior menţionat încă dinainte cu câteva zile.

Citeşte şi:
Cum trimiți online, prin SMS sau la telefon indexul la curent către CEZ
Cum trimiți online, prin SMS sau la telefon indexul la curent la Electrica

Din păcate pentru toţi bucureştenii care locuiesc la adresele menţionate anterior, apa şi căldura au fost sistate la ora 9:00 şi vor fi realimentaţi abia în jurul orei 24:00. Site-ul cmteb.ro este foarte util, însă nu emite alerte. Tot ce trebuie să faceţi este să îl verificaţi din când în când pentru a nu fi prinşi pe picior greşit atunci când au loc lucrări în reţea, ca să vă puteţi organiza în voie activităţile, în timp util sau chiar să plecaţi de acasă atunci când ştiţi ce urmează să se întâmple.

Iarna 2021 – 2022 se anunţă a fi, din păcate, una dintre cele mai grele din istorie pentru locuitorii din Bucureşti. Reţeaua de termoficare nu a fost modernizată şi trei cartiere din Bucureşti vor rămâne fără apă caldă, rece sau căldură, după cum anunţau chiar de la Capitală.