Gabriela Dinu Știri 05.11.2022 13:44

Cum conectezi telefonul la TV simplu şi rapid

Cum conectezi telefonul la TV simplu şi rapid

Dacă ai un smartphone şi un televizor de tip smart poţi realiza o conexiune între ele prin care să te bucuri de confortul de a vedea la TV diverse videoclipuri sau orice altceva îţi doreşti, de pe telefonul tău.

Procesul este unul incredibil de simplu şi din rândurile următoare veţi afla tot ce este nevoie pentru a îndeplini cu succes conectarea telefonului la TV într-un timp foarte scurt şi într-un mod extrem de simplu.

Cum poţi folosi telefonul pe post de telecomandă la TV?

Televizoarele de nouă generaţie, de tip smart, au o mulţime de funcţii pentru îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor. Aveţi nevoie ca acel TV de tip smart să aibă o conexiune de tip WiFi ori să îl conectaţi la date mobile.

Poate nu sunteţi familiarizaţi cu modul de conectare al unui telefon la TV şi vă gândiţi de ce aţi face asta? Ei bine, în acest mod vă puteţi folosi foarte simplu şi uşor telefonul pe post de telecomandă ori poţi transpune imaginile ori videoclipurile din telefonul tău direct pe TV. Ei bine, dar cum puteţi face asta?

Cel mai simplu mod este să te foloseşti de reţeaua WiFi de la tine din casă, fără să mai fie nevoie să ai cabluri ori adaptoare. Odată realizată conexiunea, aceasta va fi salvată în memoria dispozitivelor tale şi nu va fi nevoie să repeţi procesul atunci când vrei să te conectezi din nou.

Cum să îţi conectezi laptopul la TV?

Ce va trebui să faci este să activezi conexiunea la internet pentru ambele dispozitive, apoi să le conectezi căutând numele dispozitivelor tale. O altă operaţiune pe care o poţi face cu uşurinţă este să îţi conectezi laptop-ul la televizorul tău, în cazul în care doreşti să transpui lucruri din laptop pe TV-ul tău. Dar pentru asta veţi avea nevoie de un cablu de tip hdmi, pe care să îl conectezi între cele două aparate.