Păcuraru Stelian Știri 14.02.2022 09:00

Cum să te conectezi la contul tău de Tik Tok de pe laptop sau PC

Cum să te conectezi la contul tău de Tik Tok de pe laptop sau PC

Ai auzit de TikTok? Asta ar fi prima glumă! Conform ultimelor studii, TikTok este platforma de socializare nr. 1 din lume. A depășit la nivel de utilizare atât Facebook cât și Instagram și, pe deasupra, lumea petrece mai mult timp pe TikTok decât pe Google.

Ținând cont că trăim în era vitezei, TikTok este folosit masiv de pe telefonul mobil. Totuși, dacă vei ajunge să ai un cont mare și vei avea nevoie de administrare specială, trebuie să cunoști modalitățile prin care îți poți accesa contul și de pe laptop sau PC. Pentru că da, se poate!

Cum să te conectezi la contul tău de Tik Tok de pe laptop sau PC

Pentru telefoanele mobile, e simplu. Mergi în magazinul online dedicat telefonului tău (App Store pentru cei cu iPhone și PlayStore pentru utilizatorii de Android), descarci aplicația, îți faci cont și te apuci de vizionat clipuri amuzante.

Dacă vrei să stai mai puțin pe telefon sau dacă, pur și simplu vrei să folosești aplicația pe calculator, atunci trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

Poți intra pe site-ul tiktok.com, iar în zona din dreapta sus vei găsi butonul de autentificare. Îți bagi datele tale, ai grijă să nu le vadă nimeni, iar apoi te vei putea bucura de clipurile celor pe care ai ales să-i urmărești. Așadar, nu trebuie să fii totuși un programator pentru a reuși asta.

Există și o variantă ceva mai complicată, prin care vei avea nevoie de o aplicație conexă, de exemplu BlueStacks. Aceasta te va ajuta să rulezi în continuare pe Windows, dar să pară că o faci de pe Android. Așadar, să ai aplicațiile din telefon direct pe PC sau laptop.

Aici va trebui să aloci ceva mai mult timp pentru că procesul de configurare este unul mai anevoios. Nu va fi însă nicio diferență între logarea direct pe site-ul tiktok sau utilizarea aplicației cu ajutorul acestei noi platforme.