Gabriela Dinu Știri 08.10.2022 17:24

Romania TV LIVE. Cum poti vedea postul TV Online fara intreruperi

Romania TV LIVE. Cum poti vedea postul TV Online fara intreruperi

Televiziunile din România le oferă celor care nu pot ajunge în faţa unui televizor şansa de a urmări transmisiuni live, de pe alte dispozitive, cum sunt tabletele sau telefoanele. Una dintre aceste televiziuni este Româia TV şi din rândurile următoare veţi afl ce trebuie să faceţi pentru a urmări postul online, gratis, prin diverse metode.

Dezvoltarea internetului a pus televiziunea într-un con de umbră. Însă sunt şi persoane care preferă să vadă online anumite posturi TV din varii motive. Numai că metodele nu sunt întotdeauna legale, iar atunci când sunt, utilizatorii trebuie să achite un abonament lunar. De exemplu, platformele voyo, a Pro TV-ului, sau Antena Play, platformă deţinută de către trustul Intact.

Cum să vezi România TV live online gratis

Televiziunile transmit şi online utilizând o tehnologie denumită P2P şi se foloseşte prin softuri precum sunt Sopcast, Adobe Media Server şi altele.

Spocast este cel mai uşor, deoarece permite inserarea unui player de tip video în cadrul unei pagini web. Ca să vezi online un astfel de program ai nevoie de o conexiune broadband de internet, Adobe Flash Player instalat, Spocast Player şi un player opţional de tip VLC pentru deschiderea streamurilor Sop.

Unul dintre site-urile care le oferă utilizatorilor şansa de a urmări posturile de televiziune online este Digi Online. Vă trebuie doar un cont de utilizator Digi şi puteţi urmări toate programele în voie, inclusiv România TV. Orange TV Connect dispune de peste 100 de posturi de televiziune ce pot fi urmărite online, cu o simplă conexiune de internet.

Orange TV Go este disponibil doar abonaţilor Orange şi este un portal unde veţi putea urmări peste 80 de canale, inclusiv România TV. Cool TV este iarăşi un „tool” extrem de accesibil, unde vă puteţi urmări posturile de televiziune preferate în online, şi aveţi nevoie de Spocast, având şi aceeaşi interfaţă a site-ului, încă de când a fost lansat. Aici puteţi vedea 100 de posturi de televiziune.