Gabriela Dinu Știri 09.08.2021 20:10

Cum a fost arestat, de fapt, Dragoş Săvulescu? Imaginea postată de soţia Angela Martini, care l-a dat de gol

Cum a fost arestat, de fapt, Dragoş Săvulescu? Imaginea postată de soţia Angela Martini, care l-a dat de gol

Dragoş Săvulescu este în centrul atenţiei acum, după ce a fost arestat din cauza unei gafe monumentale Angelei Martini, soţia sa.

Fugarul se afla alături de consolartă în Mykoos, ascuzându-se de autorităţi, când femeia a postat imagini cu el din vacanţă, în care se putea recunoaşte clar locaţia în care se aflau.

Dragoş Săvulescu, arestat după o postare pe Instagram

Mai exact, Angela Martini i-a condus pe poliţişti direct la Dragoş Săvulescu, pe insula grecească, iar aceştia i-au pus cătuşele imediat.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv la 5 ani şi jumătate de închisoare în luna februarie a anului 2019 şi de atunci a fugit din ţară, devenind imposibil de reperat de autorităţi. Până acum, când fotomodelul elveţian cu care îşi împarte viaţa l-a pus pe tavă oamenilor legii.

Cine este şi cu ce se ocupă Dragoş Săvulescu?

Pedeapsa lui Dragoş Săvulescu vine într-un dosar din care mai fac parte şi Radu Mazăre, Cristi Borcea şi alte nume cunoscute de la noi din ţară. Prejudiciul din Dosarul Retrocedărilor s-a stabilit la 114 milioane de lei, iar Săvulescu a dat bir cu fugiţii în Italia, la Napoli.

Imaginea de pe Instagram care l-a dat de gol pe Dragoş Săvulescu. Sursa foto: G4media
Imaginea de pe Instagram care l-a dat de gol pe Dragoş Săvulescu. Sursa foto: G4media

Dragoş Săvulescu a fost un mare crai al showbiz-ului românesc. S-a iubit cu Mădălina Ghenea şi alte nume sonore din lumea mondenă de la noi, iar în 2017 s-a căsătorit cu modelul elveţian Angela Martini. A fost acţionar la FC Dinamo Bucureşti şi pentru o perioadă a fost actor, jucând în filme alături de Kevin Costner sau Eros Ramazzotti.

Averea lui Dragoş Săvulescu vine din lumea imobiliarelor, după cum declara şi el în 2013: „Am făcut bani 70-80% din imobiliare. Înainte de boom! Am vândut casa profei de biologie şi am rămas cu 3.000 de dolari. De două mii mi-am luat un Opel Kadett. Eram singurul băiat ce venea la şcoală cu maşina. O umpleam cu fete la întors!”.