Ionuț Nițulescu Vedete 30.05.2021 11:19

Ce a spus Fulgy despre mama lui, după ce a fost prins drogat la volan: „Mama știe…”

Ce a spus Fulgy despre mama lui, după ce a fost prins drogat la volan:

Se pare că necazurile se țin lanț de familia Clejanilor. Fulgy, mezinul familiei, a fost prins drogat la volan, sâmbătă seara, în București. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi a fost dus la sediul INML pentru a i se recolta probe biologice.

Fac ce fac și ajung din nou în atenția presei! Manole Dan Constantin Fulgeraş pare să o țină dintr-un scandal în altul. Fratele Margheritei în vârstă de 23 de ani s-a filmat cu conducând, cu câteva ore înainte de a fi oprit în trafic de un echipaj de poliție.

Fugy, fiul Clejanilor, prins drogat la volan

Rezultatele testului din momentul când a fost oprit în trafic au arătat că a consumat canabis. La scrut timp după, fiul Clejanilor a mai apărut într-un videoclip în care spune că a fost arestat.

”În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, spunea Fulgy chiar înainte de a ajunge la INML, imagini explicite cu el fiind postate pe contul lui de Instagram.

La ieșirea din sediul INML, Fulgy a fost întâmpinat de jurnaliști. Întrebat de ce va spune mama lui, Viorica, despre faptul că a fost prins drogat la volan, Fulgy a declarat:

„Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci v-am lăsat fără cuvinte”, a spus acesta.

Citește și: Ce se întâmplă cu Ionuț Gologan, tânărul condamnat la moarte în Malaezia: „Arată îngrozitor. Vrea acasă”

A fost internat la dezintoxicare

Fulgy a fost internat la o clinică de dezintoxicare în Spania și spunea că a renunțat la orice viciu și și-a schimbat total stilul de viață.

”Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Nu îndemn pe nimeni de pe fața pământului ăsta să se drogheze. Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea. Nimeni și nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruși în el. Trebuie reînoit, lucrat la el”, a spus Fulgy, la „Xtra Night Show”, în urmă cu doar câteva zile.

Întrebat despre acest lucru, Fulgy a avut o reacție violentă la adresa unei jurnaliste: “Așa ai citit? Nu ai citit de o lună? Pot să zic doar că ești chioară și nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20 de mii, numai în piscine, numai în călării, numai în yoga, numai în psihologie. Îmi cer scuze că-ți vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată”.

La ieșirea de la INML, Fulgy a fost așteptat de părinții lui. Scandalul vine la un an după ce Margherita a provocat un accident auto, care era, la rândul ei, drogată la volan.