Gabriela Dinu Survivor Romania 12.02.2023 20:19

Ce salarii oferă Pro TV la Survivor România? Cine este „faimosul” care ia cei mai mulţi bani

Ce salarii oferă Pro TV la Survivor România? Cine este

Experienţe intense au loc la Survivor România, probe de foc şi condiţii grele. Pentru toate acestea, atât cei din echipa Faimoşilor, cât şi cei de la Războinici, primesc bani frumoşi de la Pro TV.

Au ajuns în Republica Domincană la începutul acestui an, la scurt timp după Revelion şi când au aterizat nu ştiau ce i-a lovit. Au încercat să se adapteze uşor, uşor, dar au fost şi cazuri când un concurent s-a cerut acasă. Vorbim despre Gheboasă, care şi-a rugat fanii să nu îl voteze după consiliul de eliminare, pentru a se putea întoarce acasă la femeia iubită, alături de care plănuieşte să facă un copil.

Ce salarii au concurenţii de la Survivor România 2023

Pentru toţi ceilalţi, lupta pentru supravieţuire continuă. Dar şi pentru bani, căci marele premiu nu este deloc de aruncat. Din contră, vorbim despre 100.000 de euro, pe care îi va încasa marele câştigător al competiţiei Survivor România.

Toţi concurenţii de la Survivor primesc oricum bani pentru parcursul lor în jungla Dominicană. Indiferent dacă reuşesc să ajungă în finala competiţiei sau nu, ei au un salariu săptămânal. Un motiv în plus să lupte în fiecare zi, la fiecare probă, pentru a putea rămâne în competiţie.

Câţi bani încasează Războinicii de la Pro TV?

Cel mai mare salariu de la Survivor îl are influenceriţa Carmen Grebenişan. Aceasta ar încasa pentru fiecare săptămână în competiţie nu mai puţin de 5.000 de euro. Cel mai prost plătit dintre „faimoşi” este Jorge, care ar încasa doar 1.000 de euro la fiecare 7 zile pe care le petrece departe de familie.

Vica Blochina, care a fost recent eliminată din competiţie, încasa un salariu săptămânal în valoare de 4.000 de euro.

Aşa cum era de aşteptat, în tabăra Războinicilor, salariile nu sunt la fel de mari ca în cazul Faimoşilor şi variază, în funcţie de cum s-a negociat la începutul filmărilor, între 1000 şi 1500 de euro. Vorbim despre suma brută, la final de competiţie, aceştia vor rămâne cu şi mai puţini bani de atât, având de plătit dările legale către stat şi nu numai.

Survivor România se vede în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Pro TV, de la ora 20:30, dar şi cu o zi înainte de difuzare, pe Voyo.