Gabriela Dinu Tech 23.09.2022 08:02

Coduri Roblox ca sa obtii gratis monede virtuale Robux

Coduri Roblox ca sa obtii gratis monede virtuale Robux

Roblox este un joc ce a fost creat în 2004, atunci când jocurile de acest gen nu erau foarte cunoscute în lume. Abia în 2007, acesta a început să fie jucat pe calculatoarele care aveai Windows şi în prezent se regăsesc pe telefoanele care funcţionează pe sistem de operare cu Android, dar şi pe consolele de tip Xbox.

În continuare, vă vom prezenta metoda prin care vei putea să obţii în mod total gratis monede virtuale de tip Robux, pentru a te putea bucura în voie de acest joc.

Monede virtuale Robux gratis pentru Roblox

Pentru cine nu ştie deja, Roblox este o platformă de mini jocuri în reţea, existând o multitudine de feluri de joc, deoarece poţi selecta diferite teme şi poţi fi orice personaj doreşti, de exemplu poliţist. Aşa te poţi conecta cu prietenii de la distanţă şi vei petrece timp relaxant cu ei, de la distanţă. Ca o paranteză, acest joc poate fi perceput ca o viaţă virtuală în miniatură, acolo unde te vei putea juca oricând doreşti, oricât doreşti şi, avantajul uriaş, este că nu ai timp nici măcar să te plictiseşti.

Robux este moneda virtuală oficială a jocului şi prin intermediul său vei putea face foarte multe lucruri interesante în acest joc. Îţi vei putea personaliza personajele cu diverse articole de îmbrăcăminte interesante, îţi poţi îmbunătăţi uneltele din joc şi cu cât ai mai multe monede Robux cu atât personajul tău va fi mai interesant şi mai bun în joc.

Coduri Promo Roblox Septembrie 2022

Cele mai recente coduri promo Roblox promo sunt urmatoarele:

SPIDERCOLA – Spider Cola shoulder pet
TWEETROBLOX – The Bird Says shoulder pet

Island of Move Coduri Promo

Următoarele coduri trebuie să fie adăugate în lobby-ul Island of Move.

StrikeAPose – Hustle Hat
DIY – Kinetic Staff
WorldAlive – Crystalline Companion
SettingTheStage – Build it Backpack
VictoryLap – Cardio Cans
GetMoving – Speedy Shades

Mansion of Wonder promo codes

Aceste coduri promoționale trebuie adaugate e prin intermediul standului Swag Booth din cadrul expoziției Build It, Play It: Mansion of Wonder.

ParticleWizard – Tomes of the Magus shoulders
FXArtist – Artist Backpack
Boardwalk – Ring of Flames waist
ThingsGoBoom – Ghastly Aura waist
Glimmer – Head Slime accessory

Citeşte şi:

Limbaj de programare pentru copii. Ce cursuri să urmeze copii tăi ca să nu aibă nicio grijă în viitor
George Buhnici: CV, vârstă, înălțime, familie, copii și biografie

Dacă nu dispui de Robux, îţi va fi destul de dificil să joci şi să îţi configurezi personajul cu care alegi să joci.

O metodă interesantă şi la îndemâna oricui este să vinzi sculele şi articolele pe care nu le mai foloseşti sau de care te-ai plictisit. Nu e nevoie să le dai la preţ întreg, vei face oricum câţiva Robux utili.

Cu cât vei completa mai multe niveluri în fiecare zi, cu atât vei primi mai multe Robux, total gratuit. Ştii deja însă că pe măsură ce vei avansa vei da de provocări şi mai dificile, dar şi tu vei deveni cu siguranţă mai experimentat.

Poţi completa chestionare, poţi mina aceste monede virtuale sau poţi obţine carduri cadou dacă faci anumite cumpărături online.