Gabriela Dinu Știri 09.03.2022 10:24

Când apare GTA 6. Cel mai nou joc din seria Grand Theft Auto a fost anunțat oficial de Rockstar Games

Când apare GTA 6. Cel mai nou joc din seria Grand Theft Auto a fost anunțat oficial de Rockstar Games

Pasionaţii de jocuri şi, mai ales, de GTA, aşteaptă cu nerăbdare lansarea jocului Grand Theft Auto 6. Rockstar, compania care produce jocul adorat de milioane de oameni de toate vârstele, din întreaga lume, a anunţat pe platforma de Twitter că partea a şasea este în lucru.

Pentru cine nu ştie deja, GTA este un joc video în care cei care îl joacă sunt infractori, ce fură maşini, jefuiesc bănci şi se distrează în cluburi, baruri sau cazinouri.

Când va apărea GTA – Grand Theft Auto 6 în România?

Fără să anunţe data oficială exactă, cei de la Rockstar au dat detalii despre cum va arăta partea a şasea a GTA şi, conform specialiştilor, GTA 6 nu va apărea sub nicio formă în 2022:

„Mulți dintre voi ați întrebat despre o nouă intrare în seria Grand Theft Auto. Cu fiecare proiect nou, scopul nostru este întotdeauna să trecem semnificativ dincolo de ceea ce am livrat anterior. Suntem încântați să confirmăm că dezvoltarea activă pentru următoarea intrare din serie este în desfășurare”, este anunţul făcut de Rockstar pe pagina lor de Twitter.

Tot aceştia au lansat ca dată începutul anului viitor, când vor fi puse la punct toate detaliile tehnice şi nu numai şi GTA 6 va fi scos la vânzare în toată lumea. Pandemia de coronavirus le-a dat producătorilor acestui joc planurile peste cap şi lansarea Grand Theft Auto a intrat în impas.

Citeşte şi:

Coduri și parole Grand Theft Auto pentru toate variantele: Vice City, San Andreas, GTA 3, GTA 4 și GTA 5
Coduri GTA San Andreas. Lista completă cu parolele și secretele din joc

Conform specialiştilor, noul joc de la GTA se va desfăşura în Miami şi Mexic. Harta va fi mult mai mare decât la GTA 5 şi Red Dead Redemdion 2 şi jucătorii pot controla în acelaşi timp mai mult de patru personaje.

Mai mult, se pare că în GTA vă veţi putea alege dintre protagonişti şi o femeie şi povestea are loc pe mai multe decade, începând în anii 70 şi terminându-se în prezent.