Ioana Filipescu Vedete 26.08.2022 11:11

Cătălin Grama Jojo: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, filme, seriale

Cătălin Grama Jojo: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, filme, seriale

Cătălina Alexandra Grama, cunoscută mai mult drept Jojo, acronim de la cuvintele „jeune et jolie”, în traducere, tânără și frumoasă, este cântăreață, actriță, vedetă de televiziune. A apărut în piese de teatru, în producții cinematografice și în emisiuni televizate de divertisment.

Are iubit de opt ani, Paul Ipate, actor devenit cunoscut mai mult din reclamale de telefonie. Nu sunt căsătoriți, dar relația merge strună. Asta pentru că, după cum Jojo dezvăluia, atunci când nori negri se adună deasupra relației, cei doi știu cu să-i disperseze.

Jojo biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Cătălina Alexandra Grama

Data nașterii: 22 aprilie 1981

Vârsta: 41 de ani

Locul nașterii: București

Partener: Paul Ipate

Copii: Akim și Zora

Înălțime: 1,61 m

Greutate: 47 de kg

Jojo, despre căsătoria cu Paul Ipate

Cătălina Grama are doi copii, Achim, în vârstă de 11 ani, dintr-o relație anterioară, și Zora, care a împlinit 5 ani, fetița pe care o are cu Paul Ipate. Iar micuții cresc într-o familie fericită, chiar dacă părinții lor nu sunt căsătoriți.

Jojo avea să explice cum stau lucrurile. „Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte. Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor”, a spus Cătălin Grama.

Jojo, clipe de coșmar când era adolescentă

Operații estetice la nivelul feței? Nici vorbă. Chiar Jojo avea să povestească un un episod dureros din viața ei, când era adolescentă, în urma căruia a rămas cu o asimetrie în zona maxilarului.

„Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ți-ai mari maxilarul? V-am mai povestit odată că, în adolescență, am ținut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoștința.

Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stânga a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea și am primit tratament 3 luni, pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile, și fața în același timp)”, a fost povestea dureroasă a iubitei lui Paul Ipate.

Jojo, filme și seriale

Jojo a jucat în câteva filme, debutul fiind în 2005, cu ”Un caz de dispariție”, în regia lui Dan Păduraru. Au curs ”Poker”, regia Sergiu Nicolaescu (2009), ”Nașa” (2011), când a jucat rolul asasinei Katia, ”Ultimul corupt din România”, regia Sergiu Nicolaescu (2012), ”S-a furat mireasa”, regia Jesus del Cerro (2012), ”Dead in Tombstone”, regia Roel Reine (2012), ”Pup-o, mă!” (2018).

Acum, Jojo are un nou proiect în desfășurare, „Strada Speranței”, la Kanal D, unde joacă rolul unei tinere sexy, Denisa, iubita unui avocat de succes. „Am jucat multe fete de oraș, dar Denisa are ceva special. Este un fel de Scarlett O’Hara a fetelor de oraș, pentru că ea speră încontinuu, nu se oprește, trăiește niște dezamăgiri, prietena ei cea mai bună o trădează”, avea să dezvăluie Jojo.

Proiectele din televiziune ale lui Jojo

Televiziunea a atras-o de la început și a avut ocazia să ”guste” din ea. Astfel, a început cu un magazin interactiv pentru copii, Kiki Riki Miki, transmis în direct duminica, pe TVR1.

În același timp, a prezentat BZZZ, primul magazin interactiv pentru tineret, transmis în direct sâmbăta dimineața, pe TVR2, în perioada 1998-2000.

Avea să treacă la Antena 1, unde a prezentat Divertis, emisiune săptămânală de umor și satiră, în 2000-2009.

”Happy Show”, emisiune săptămânală de umor și satiră, începând cu 2014.

”Te cunosc de undeva”, cea mai tare emisiune de sâmbătă seara din primăvară și toamnă.

„Serviciul Român de Comedie” și „Dansează printre stele” sunt emisiunile în care Jojo s-a remarcat cel mai mult, din păcate, artista a rămas fără el.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha