Gabriela Dinu America Express 15.03.2023 20:36

Cine sunt finaliştii Asia Express. Cele 3 echipe care se vor bate pentru marele premiu

Cine sunt finaliştii Asia Express. Cele 3 echipe care se vor bate pentru marele premiu

S-a aflat deja care sunt cele trei echipe care s-au calificat în finala America Express de la Antena 1, iar noi vă vom oferi detalii despre cei şase concurenţi.

America Express a debutat în forţă la Antena 1, fiind lider de audienţă, deşi este pe acelaşi tronson orar cu un alt show urmărit de români şi difuzat de Pro TV, Survivor România 2023.

Cine s-a calificat în finala America Express 2023?

Emisiunea prezentată de Irina Fodor a fost filmată în vara anului trecut şi deşi trebuia să fie difuzată în toamna lui 2022, producătorii de la Antena 1 au ales începutul acestui an pentru difuzare.

O altă schimbare majoră a fost prezenţa Irinei Fodor, atunci când toată lumea se aştepta ca Gina Pistol să prezinte emisiunea. Numai că iubita lui Smiley a refuzat să stea departe de fiica sa, micuţa Jospehine, şi nu a plecat în aventura America Express.

La start s-au aliniat 9 echipe, formate din 18 persoane celebre sau nu. Vorbim despre chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Câţi bani au luat câştigătorii America Express de la Antena 1 ?

Dintre aceştia, doar şase au ajuns în marea finală, echipe care în fiecare ediţie de până acum s-au clasat printre primele. Nu este chiar o surpriză că Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru s-au calificat în ultimul act al competiţiei America Express.

“Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta”, a spus Scărlătescu atunci când s-a înarmat cu răbdare şi a plecat în America alături de iubita lui, Doina Teodoru.

“Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă”, a spus Andreea Bălan fără să îşi imagineze că va reuşi să îşi testeze limitele alături de buna sa prietenă din copilărie chiar până în finala competiţiei.

Cei doi mari câştigători, care au pus mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro, sunt Nelu Cortea şi Cătălin Bordea.

America Express se vede la Antena 1 în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, pe acelaşi tronson orar ca Survivor România de la Pro TV. Emisiunea poate fi urmărită şi pe Antena Play, de către cei care au abonament pe această platformă.