Ionuț Nițulescu Vedete 20.05.2022 20:55

Cine este fetița Zurli? E cel mai iubit personaj de către copiii din România

Cine este fetița Zurli? E cel mai iubit personaj de către copiii din România

Fetița Zurli este, probabil, cea mai cunoscută fetiță din România, înconjurată de cea mai veselă gașcă. Mereu cu zâmbetul pe buze, gașca Zurli a devenit un fenomen, pe care copiii de toate vârstele îl adoră. Punem pariu că și tu ai fredonat cel puțin o dată unul dintre cântecele lor.

Pe fetița Zurli o cunoaște toată lumea, însă știți cine se ascunde în spatele personajului atât de îndrăgit de către copii? Actrița Vero Căliman este cea o interpretează pe cea mai îndrăgită fetiță din România și este și în viața reală la fel de energică și plină de farmec ca pe scenă.

Cine este fetița Zurli

„Cel mai mult îi place să cânte și să danseze, să inventeze jocuri, să asculte povești și să mănânce înghețată și să petreacă timp cu prietenii ei și să meargă la gradiniță și să facă multe multe glume și să…e o listă luuungă…! Îi place tare mult gluma cu „aucilică mămăligă”, așa ar descrie-o ceilalți membri ai găștii pe fetița Zurli.

Citește și: Când începe noul sezon al serialului Vlad, produs de Pro TV

Veronica Căliman este din Roman și a terminat cursurile de actorie la Univeristatea Hyperion. Deși nu este român să nu o cunoască, actrița a rămas discretă în ceea ce privește viața ei personala și cariera. Actrița are două conturi diferite de Instagram: unul personal, unde publică în general fotografii din vacanțe, și altul pentru fetița Zurli, prin intermediul căruia distrează copiii online.

Personajele din Gașca Zurli

Gașca Zurli este compusă din adulți în toată firea, deși nu-ți vine să crezi. Sunt plini de viață, iar energia lor este molipsitoare.

Fetița Zurli este prima recunoscută de către cei mici, însă gașca este completată de Zâna Bună, Vrăjimăturica, Zdrăngănel, Truli, Clopoțel, Băiețelul Zurli, Yuppi, Vrăjitoarea Tura Vura, Tashu și Tasha.

Mirela Retegan, alias Tanti Prezentatoarea, este cea care a adus toate personajele laolaltă și este sufletul Găștii Zurli.

Fetița Zurli are un mesaj pentru toată lumea, indiferent de vârstă: să nu mai uităm să fim copii, ci să devenim „zurloşi, nebuni, râzători şi sclipitori”.