Raluca Ogaru Filme & Seriale 20.12.2022 15:19

7 filme online de dragoste. Trebuie sa le vizionezi împreună cu iubita sau iubitul

7 filme online de dragoste. Trebuie sa le vizionezi împreună cu iubita sau iubitul

Filmele online de dragoste au oferit de-alungul timpului momente unice și relaxante în familie. Astfel de filme le puteți urmări alături de prieteni sau de persoana iubită. Astfel că, în zilele de weekend sau în cursul săptămânii, după o zi agitate la muncă, puteți viziona una dintre peliculele de mai jos. Padmaavat și Forever My Girl se află printre cele mai apreciate filme de dragoste.

The Shape of Water

Filmul dezvăluie povestea de dragoste născută în laborator între Elisa și o creatură deosebită. Din distribuție fac parte Doug Jones, Michael Stuhlbargand, Richard Jenkins, și Michael Shannon. Nu rata aceste filme romantice toamna aceasta și transformă-ți camera în cinema.

Padmaavat

Acțiunea filmului e plasată în Rajasthanul medieval, urmărind povestea unei regine măritate cu un rege nobil. Ea trăiește alături de el într-o fortăreață prosperă. Cu toate acestea, apar multe probleme după ce un sultan află despre frumusețea reginei și devine obsedat de aceasta.

Forever My Girl

Filmul în regia lui Bethany Ashton Wolf  spune povestea unui muzician. Cântărețul de muzică country se întoarce acasă după 10 ani la iubita sa din tinerețe. El o părăsise în fața altarului și a plecat în lume, urmându-și visul. Liam nu a uitat-o niciodată pe Josie.

Runaway Romance

Runaway Romance a fost regizat de Brian Herzlinger. Filmul dezvăluie povestea unei vedete de televiziune care părăsește Hollywood-ul. Ea ajunge în comunitatea Amish unde va trebui să decidă dacă se va întoarce sau va rămâne în lumea nou descoperită.

Câteva conversații despre o fată foarte înaltă

Câteva conversații despre o fată foarte înaltă este un film de dragoste și a apărut pe 22 iunie 2018. Pelicula spune povestea a două fete ce încearcă să construiască din amintiri începutul unei povești de dragoste. Cu toate acestea, apropierea dintre ele le determină să lupte pentru a înfrunta lucrurile ce le despart. Regizorul este Bogdan Theodor Olteanu. El spune că “scenariul reprezintă dramatizarea în ficțiune a unor povești reale”.

Every Day

Filmul în regia lui Michael Sucsy e bazat pe romanul “Every Day” scris de David Levithan. În film, se spune povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate deosebită ce ocupă un alt trup în fiecare zi. Ea simte că între ea si A se stabilește o legătură incredibil de puternică. Rămâne de văzut dacă povestea lor de dragoste va reuși să dăinuiască.

Overboard

Filmul Overboard spune povestea lui Leonardo și a lui Kate. El este un seducător egoist care face parte dintr-o familie bogată din Mexic, iar Kate este o mamă singură ce are grija de cei 3 copii ai săi. Kate e angajată de Leonardo să mențină curățenia pe iahtul său. Între ei se înfiripă o frumoasă relație de dragoste datorită amneziei pe care o are Leonardo după ce cade peste bordul iahtului.