Ioana Filipescu Emisiuni TV 01.01.2023 15:22

Cine sunt cei 16 concurenți de la Ferma. Pro TV a reușit să semneze cu o fostă iubită a lui Vin Diesel!

Cine sunt cei 16 concurenți de la Ferma. Pro TV a reușit să semneze cu o fostă iubită a lui Vin Diesel!

Pro TV vine cu o veste bună pentru fanii show-ului „Ferma”. Noul sezon se anunță a fi plin de situații neașteptate, testându-le forțele celor 16 concurenți care au acceptat provocarea. 

În noul sezon difuzat de PRO TV lupta se va da între orășeni și săteni, concurenții fiind cei care și-au ales tabăra din care vor face parte.

Mihaela Rădulescu va fi gazda show-ului „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, iar Cristi Bozgan specialistul în supraviețuire care îi va îndruma pe competitori. Provocările vor fi mai dure, iar probleme fizice mai drastice, însă cei 16 concurenți care au spus da provocării de la Fermă sunt încrezători în propriile forțe.

“Cândva, în toiul pandemiei, am aflat ca vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât Romania, n-am fost foarte convinsa ca se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplara, Pro TV a reușit să pună în mișcare aceasta producție complicata, dar atât de urmărită de public. Iata-ma convinsa total, impresionata de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă”, a spus Mihaela Rădulescu.

Echipa orășenilor de la Fermă

Echipa orășenilor
Echipa orășenilor 

Echipa orășenilor este formată din cântăreața Anda Adam, comediantul Paul Diaconescu, contratenorul Cezar Ouatu, George Piștereanu din serialul Vlad, luptătorul Bogdan Stoica, Elena Chiriac, sportivă, modelul Alina Pușcău și fosta prezentatoare Giulia Nahmany.

O apariție răvășitoare, care va încinge imaginația bărbaților, este Alina Pușcău, fotomodelul de talie internațională care trăiește de mai bine de 15 ani în America. Este prima româncă care a pozat în Playboy SUA și fosta iubită a lui Vin Diesel. Cu siguranță va face ravagii și la Fermă!

Alina Pușcău, orășeanca de la Fermă

Cine sunt sătenii de la Ferma Vedetelor

Echipa sătenilor

Sătenii sunt la fel de celebri ca orășenii și probabil că nu te-ai fi așteptat ca Anna Lesko să facă parte din această echipă. Săteni sunt și Viviana Sposub, sexy asistenta de la „Vorbește Lumea”, luptătorul de K1 Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toaderi, George Burcea, interpreta de muzică populară Ana Maria Ababei. Surprinzător, există și un politician în echipa sătenilor. Este vorba despre consilierul local PNL din Brașov, Octavian Ciovică.