Gabriela Dinu Travel 27.11.2022 18:09

Cel mai bun Mic Dejun din Bucureşti. 7 locuri unde mănânci cel mai bine dimineaţa

Cel mai bun Mic Dejun din Bucureşti. 7 locuri unde mănânci cel mai bine dimineaţa

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar ce te faci atunci când nu ai timp să îl pregăteşti? Sau poate că nu ai chef, pur şi simplu.

Ei bine, în rândurile care urmează vă prezentăm cele mai interesante restaurante din Bucureşti unde puteţi merge să serviţi un mic dejun consistent şi delicios.

Unde poţi servi micul dejun în Bucureşti

Papila este un restaurant cu un aspect simpatic, situat pe strada Sfinţilor nr 6. Aici puteţi consuma de la pancetta şi până la sandviş frenchie, şi toate preparatele sunt la fel de interesante şi servite sub acelaşi plating îmbietor.

Bucătăria se află pe strada Ion Slătineanu nr 30, unde puteţi servi cartofi prăjiţi ca la mama acasă, ouă ochiuri cu verdeaţă, grilled cheese cu ghiudem şi sosuri delicioase. Dacă doriţi să vă prelungiţi micul dejun şi să rămâneţi şi la prânz, vă puteţi comanda şi un vin spumant din colecţia lor de băuturi româneşti.

Pickles se află pe strada Vasile Lascăr nr 21 şi vă puteţi comanda bacon grilled chesse sandviş, murături prăjite, calamari prăjiţi în chifle sau pimientos de padron.

Ever After este un local special, situat pe strada D.I.Mendeleev, unde puteţi comanda un mic dejun altfel. Aici se serveşte Mix & Match bowl, cu cartofi dulci, ouă în crustă panko, shakshuka, humus, quinoa cu pastă de ardei. Cu siguranţă nu veţi regreta dacă veţi ajunge acolo, mai ales dacă vă place să consumaţi feluri de mâncare ieşite din tiparele obişnuite.

Lente se află pe strada Dionisie Lupu şi este un restaurant amenajat într-o casă veche, dând aspectul unui loc ce vine dintr-o altă epocă. Aici, vă puteţi comanda la micul dejun wrap cu pui şi legume, asezonat cu cartofi prăjiţi, gulaş sau plăcintă cu brânză şi budică.

Simbio este într-o grădină, ascunsă în spatele bucătăriei, pe strada Negustori, nr 26. Asian Beef Salad, Mihai Burger One, ficat de pui, service cu prosecco sunt doar câteva dintre felurile delicioase de mâncare pe care le veţi putea consuma oricând mergeţi acolo, în intervalul orar în care se serveşte micul dejun.

Boutique de Pain este un local cu specific franţuzesc, unde vă puteţi comanda feluri de mâncare ca la Paris, ouă Benedict, Croque Madame, ouă scrambled cu prosciutto sau cartofi wedges.