Gabriela Dinu Știri 26.11.2022 10:54

Cea mai buna Pizza din Bucureşti. Top 7 pizzerii din capitală

Cea mai buna Pizza din Bucureşti. Top 7 pizzerii din capitală

În Bucureşti, există o mulţime de restaurante în care puteţi mânca pizza delicioasă, cu blat proaspăt frământat, copt pe vatră.

Deşi sunt foarte multe locuri de specialitate, adică restaurante cu specific italienesc, nu în toate găseşti pizza aşa cum trebuie. În continuare, vă vom prezenta care sunt cele mai cunoscute şi apreciate 10 pizzerii sau restaurante unde se mănâncă pizza bună, în Bucureşti.

Unde să mănânci pizza bună în Bucureşti

Mamizza – Mother of Pizza este situat pe strada Tunari, nr 60A, iar programul este de luni şi până duminică, în intervalul orar 12:00 – 15:30 şi 18:30 – 23:00. Este o afacere în coproprietate, deţinută de cei de la Camionetta şi Kane.

PizzaMania este situată la Piaţa Victoriei, la adresa Grigore Alexandrescu nr 8. Este atât restaurant, cât şi livrare la domiciliu şi se găsesc o varietate de sortimente de pizza care pot fi comandate.

Centocittà Floreasca este un restaurant care prepară pizza folosind ingrediente aduse de la mama lor, adică din Italia. Este o mică reprezentare a ţării italiene, având designeul şi mobilierul realizate în acelaşi ton. Se găseşte pe Calea Floreasca, nr 120.

Latin Pizza se face la foarfeca de calitate mancanta şi se găseşte în Centrul Vechi, la adresa Bvd Ion C Brătianu, nr 34. Este prima pizzerie de acest gen din Bucureşti şi este la mare căutare.

Unico Vero este o pizzerie care se găseşte şi la festivaluri, la bază este restaurant cu specific italienesc, ce a fost deschis în 2003. Se găseşte la adresa str Viitorului, nr 8.

Animaletto este situat pe strada Visarion, nr 10, are un concept special, cu interiorul realizat interesant, tavan nefinisat şi pereţi cu aer industrial, de cărămidă. Este locul favorit al hipsterilor din Bucureşti.

Brothers Pizza e Pasta este un local care se recomandă a fi făcut din pasiune pentru pizza. Conducerea participă des la diverse concursuri de specialitate, pe care le şi câştigă. Se regăseşte pe strada Vasile Lascăr nr 136 şi cei care au frecventat acest restaurant vă recomandă să încercaţi Tartufata, Sopresa sau Tabasco.