Gabriela Dinu Afaceri 27.11.2022 13:37

Cel mai bun Burger din Bucureşti. Top 5 burgerii din capitală

Cel mai bun Burger din Bucureşti. Top 5 burgerii din capitală

Burgerul, acest deliciu american, este servit în majoritatea restaurantelor din România, însă nu foarte multe sunt cele care îl şi fac ca la „mama lor”.

În continuare vă vom prezenta cele mai bune locaţii unde puteţi servi burgeri în Bucureşti, preparaţi după reţeta originală. Nate Whiting şi Joel Lucas sunt cei doi bucătari americani care au dus prepararea burgerilor la rang de artă şi care sunt inspiraţie pentru bucătăriile din toată lumea.

Unde poţi mânca burgeri savuroşi în Bucureşti

The Temple Social Pub este pe primul loc în topul preferinţelor românilor atunci când vine vorba de locaţii unde se servesc burgeri delicioşi. Locaţia este una specială, care oferă o atmosferă intimă, cozy cum ar spune americanii. Deviza lor este Eat dirty, feel friendly.

Burger Van este un food truck, care a fost lansat la Control. Este pe piaţă de peste 8 ani şi pregăteşte brugeri la orice oră doar din carne proaspătă, necongelată. Are o crustă savuroasă, realizată prin metoda smashed burger. Sunt cinci astfel de locaţii în Capitală, iar cele mai frecventate sunt cele din str George Vraca nr 4 şi Bulevardul Iuliu Maniu nr 7.

Furgoneta face parte din aceeaşi categorie de locaţii, adică este un street food van. Aici puteţi comanda burgeri de vită, miel sau pui şi există trei astfel de locaţii în Bucureşti: Strada Buzești 59, pe Şoseaua Bucureşti Nord 14 sau pe Strada Părăluțelor nr. 5 A.

Circus Pub este un local premiat în concursurile de specialitate, unde se mânâncă atât burgeri delicioşi, cât şi pizza interesantă. Cei care l-au frecventat recomandă burgerul George’s, care conţine carne proaspătă, sos samurai, brânză Gouda şi bacon crocant. Puteţi ajunge aici dacă mergeţi pe Bulevardul Lacul Tei, nr 65.

Vivo Fusion Bar se regăseşte în Bucureşti, la Floreasca şi Mall Afi Cotroceni, dar şi în Iaşi. Marketingul este la un nivel înalt aici, dar şi mâncarea este pe măsură. Restaurantul are un aspect interesant şi puteţi consuma aici şi supe cremă sau sandvişuri.