Gabriela Dinu Știri 12.01.2023 16:49

Cea mai scumpă vedetă din România pe Instagram. Cere $3788 pentru o postare

Cea mai scumpă vedetă din România pe Instagram. Cere $3788 pentru o postare

De ani buni, vedetele din România fac bani frumoşi din influecing pe Instagram. O simplă postare le aduce venituri uriaşe. V-aţi întrebat vreodată care este celebritatea de la noi care face cei mai mulţi bani din Instagram? Ei bine, din rândurile următoare veţi afla mai multe detalii despre asta.

O singură imagine postată pe contul său de Instagram îi aduce…hâtz! (V-aţi prins despre cine este vorba?) nici mai mult, nici mai puţin decât 3788 de dolari. Vorbim, desigur, despre Dorian Popa, iar el este, de departe, cea mai scumpă vedetă de la noi atunci când vine vorba despre asocierea imaginii cu brandurile.

Dorian Popa, aproape 4.000 de dolari dintr-o simplă postare pe Instagram

Suma finală a unui astfel de contract de promovare se stabileşte după ce se face o medie a like-urilor pe care o celebritate o primeşte în mod normal la o postare, dar şi de numărul de comentarii. În cazul lui Dorian Popa vorbim despre aproape 4000 de dolari obţinuţi la o medie de 66.000 de aprecieri şi 312.08 comentarii. La o singură fotografie!

Desigur, Dorian Popa scoate bani şi din story-uri, dar în cazul acestora se calculează separat, în funcţie de numărul de persoane care se uită la imaginile postate de el.

Câţi bani scoate Dorian Popa din Instagram
Câţi bani scoate Dorian Popa din Instagram

A doua în topul vedetelor care fac cei mai mulţi bani de pe Instagram este Adelina Pestriţu, care primeşte aproximativ 3200 de dolari dintr-o postare pe care o face pe contul său. Ea vinde şi pe story, dar şi pe Facebook.

Nu doar celebrităţile pot face bani din reţelele sociale. Clar, un lucru extrem de important îl reprezintă şi numărul de urmăritori, dar la final este vorba de rezultate. Dacă ai o mică afacere, o poţi creşte şi tu folosindu-te de Facebook ori de Instagram.

Acolo îţi poţi afişa produsele sau serviciile pe care le oferi, aşa îţi poţi informa clienţii sau potenţialii clienţi cu privire la acestea. Le vei distribui şi tu, îţi vei ruga şi prietenii să o facă. La primul giveaway e clar că numărul de like-uri, comentarii şi urmăritori va creşte şi, cu siguranţă, se va vedea asta şi la nivelul brandului tău.