Gabriela Dinu Utile 06.10.2022 08:13

3 modalitati prin care poti face bani pe Instagram fara sa ai o audienta prea mare

3 modalitati prin care poti face bani pe Instagram fara sa ai o audienta prea mare

Instagram este o sursă de venit pentru influencerii din lumea întreagă. Numai că nu doar persoanele care au sute de mii de urmăritori pot face bani frumoşi pe această reţea de socializare, ci şi cei care au mai puţini followeri.

Platforma Instagram este într-o creştere continuă şi anual apar sute de mii de noi utilizatori. Dacă eşti pasionat de această reţea de socializare şi postezi des conţinut de calitate atunci îţi poţi converti activitatea de zi cu zi în bani frumoşi.

Cum să faci bani din Instagram?

Tot ce trebuie să faci este să stârneşti interesul urmăritorilor tăi, chiar dacă nu sunt cu sutele de mii.

Dacă ai o mică afacere, pe Instagram o poţi promova cu succes, indiferent că vinzi sau prestezi servicii. Trebuie doar să ai grijă să îţi faci nişte fotografii bune, pe care să le postezi cu mesaje de impact. Prin Instagram îţi poţi afişa produsele, îţi poţi informa clienţii asupra lor şi aceştia pot distribui la rândul lor postările tale, oferind like-uri şi comentarii pentru a creşte vizibilitatea propriului brand.

Marketingul afiliat este iarăşi o modalitate foarte bună de a scoate bani din Instagram şi presupune să promovezi diverse produse şi servicii, iar firma respectivă îţi va oferi un comision din vânzarea lui. Postările cu imagini captivante şi descrieri interesante în care să se regăsească produsele sau serviciile firmei respective, plus detalii despre cum pot face şi ei acelaşi lucru.

Citeşte şi:

Cât câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. Suma este uriașă

O altă metodă prin care poţi face bani din Instagram este să vinzi shotout-uri, o metodă simplă, prin care o afacere îşi creşte considerabil numărul de urmăritori. Trebuie să postezi o fotografie sau un video şi să menţionezi în descriere numele unei companii pe care îţi doreşti să o promovezo. Aşa îţi vei creea o legătură directă între profilul tău şi compania respectivă, iar aceasta îşi va creşte numărul de urmăritori.