Gabriela Dinu Vedete 21.11.2022 18:39

Adelina Pestrițu: CV, Biografie, vârstă, surse de venit, familie

Adelina Pestrițu: CV, Biografie, vârstă, surse de venit, familie

Adelina Pestriţu este un cunoscut influencer de la noi, om de televiziune şi model. S-a născut în Câmpulung, acolo unde a studiat la Colegiul Naţional Dinicu Golescu, la clasa de filologie.

Totodată, acolo a luat şi cursuri de dans, iar despre ea deja se ştie că a dansat în mai multe cluburi din Ibiza. A picat examenul de Bacalaureat la Limba şi literatura română, după ce a obţinut doar 3,6. A absolvit, în cele din urmă, liceul şi a urmat cursurile unei facultăţi. A fost căsătorită cu Liviu Vârciu şi atunci a devenit cunoscută pentru presa tabloid de la noi din ţară. După divorţ, a defilat topless şi chiar a pozat în reviste pentru bărbaţi, precum Playboy.

Ce scrie în CV-ul Adelinei Pestriţu?

Adelina Pestriţu este brunetă, are ochii verzi, 50 de kilograme la o înălţime de 1,70 şi dimensiunile 88-60-90, aproape de perfecţiune. De aceea, fosta lui Vârciu a fost şi este un model de succes. Principala sa sursă de venit este online-ul, fiind un influencer apreciat de utilizatorii de pe Instagram, iar brandurile mari au numeroase campanii cu ea. Are şi un magazin online de haine, eda.ro, precum şi un magazin de bijuterii şi ceasuri de lux, pe care îl deţine alături de soţul său, Virgil Steblea.

A fost prezentatoare TV la diverse emisiuni precum Wowbiz şi asistentă la emisiunea lui Mihai Morar, Răi da’ buni.

Date biografice Adelina Pestriţu: înălțime, greutate

Nume complet: Pestriţu Steblea Adelina
Data naşterii: 1987 (35 ani)
Locul nașterii: Câmpulung
Iubit: Virgil Steblea
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 50 kg

Până să îşi unească destinele cu alesul inimii, Adelina Pestriţu s-a iubit timp de mai mulţi ani cu Speak. Cei doi s-au despărţit fulgerător şi nici până în ziua de astăzi nu au vorbit despre motivele care au dus la separarea lor. Pe 3 iulie 2019, Adelina Pestriţu s-a căsătorit cu Virgil şi au împreună o fetiţă frumoasă, pe nume Zenaida Maria.