Gabriela Dinu Știri 09.05.2023 13:08

Ce prețuri au abonamentele la TV și telefonie de la RCS&RDS

Ce prețuri au abonamentele la TV și telefonie de la RCS&RDS

RCS RDS a îngheţat preţurile în luna ianuarie atât la abonamentele pentru telefonie mobilă, cât şi la cele de televiziune. Campania ce a luat start la începutul acestui an se numeşte „Netuarie” şi pentru cei care se abonează acum la Digi, abonamentul la internet va fi cu 50% mai mic.

Oferta este valabilă atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei care îşi fac upgrade la internet. Cele trei abonamente disponibile la Digi pentru internet sunt: Fiberlink 300, care are o viteză maximă de 300 / 150 Mbps şi costă 30 de lei pe lună, Fiberlik 500, viteză de 500 / 250 Mbps şi costă 35 de lei şi, cel mai scump, dar şi cel mai bun, este Fiberlink 1000, care are o viteză maximă la download sau upload de 940 / 450 Mbps şi costă 40 de lei pe lună.

Ce prețuri au abonamentele la TV și telefonie de la RCS&RDS

Pentru abonamentul de televiziune, oamenii trebuie să achite lunar suma de 30 de lei pentru abonamentul digital, care conţine 159 de canale digitale, dintre care 41 sunt transmise în format HD, acces la 60 de canale online prin aplicaţia Digi. Totodată, RCS & RDS vă oferă şi primul achipament în custodie.

La capitolul telefonie mobilă, cei de la Digi au trei oferte, la care se poate cumula cea mai recentă promoţie. Aceea că la orice portare, abonamentul va fi redus la jumătate pentru o perioadă de şase luni.

Abonamentul Digi Mobil Optim 2 costă doar 2 euro şi îţi oferă minute nelimitate în reţelele fixe şi mobile Digi, 200 de minute în reţelele naţionale şi internaţionale, internet nelimitat 4 G şi o viteză maximă de download şi upload de 100 / 10 Mbps.

Digi Mobil Optim 3 îţi oferă minute nelimitate în reţea, 300 de minute în reţelele naţionale şi viteza de 100 / 10 Mbps la download, respectiv upload. Internetul este nelimitat şi costă 3 euro.

Cea mai scumpă extraopţiune, dar şi cea recomandată de către cei de la Digi, este abonamentul Digi Optim Nelimitat care pentru 5 euro îţi oferă minute nelimitate în toate reţelele de telefonie fixă şi mobilă şi internet nelimitat în reţeaua 4 G.