Gabriela Dinu Știri 22.01.2023 21:52

Cosmin Prelipceanu: vârstă, CV, înălțime, greutate, familie, salariu la Digi 24

Cosmin Prelipceanu: vârstă, CV, înălțime, greutate, familie, salariu la Digi 24

Cosmin Prelipceanu este un jurnalist celebru de la Digi 24, redactorul-şef care are şi propria emisiune la postul anterior amintit.

Prezintă Jurnalul de Seară la Digi 24 şi a intrat în presă în urmă cu mai bine de 25 de ani, după ce a ascultat o emisiune radio pe Radio Contact şi s-a îndrăgostit de vocea unei fete şi de meserie. Arc peste timp. În prezent, Cosmin Prelipceanu are succes cu job-ul său şi este căsătorit cu femeia care i-a desenat pe portativ linia carierei, încă din prima seară. Se numeşte Magda Prelipceanu, au împreună un copil, şi sunt foarte rezervaţi în privinţa vieţii lor personale.

Cine este, de fapt, Cosmin Prelipceanu

„Eram student, făceam științe economice, ascultam noaptea Radio Contact și mi-a plăcut foarte tare o emisiune. Prin urmare, am ținut neapărat să îi cunosc pe realizatori. Erau o fată și un băiat, iar fata este soția mea acum, Magda Prelipceanu. Era un om frumos așa cum este și acum. Este un partener de drum lung. Iar pentru că am cunoscut-o pe această fată am vrut și eu să fac radio. Ceea ce s-a întâmplat”, povestea Prelipceanu despre începuturile sale.

Cariera din televiziune şi-a început-o la TVR, acolo unde a prezentat ştirile în perioada martie 2006 – iulie 2007. A plecat la Realitatea TV, acolo unde a prezentat mai multe emisiuni în perioada iulie 2007 – noiembrie 2010, când a ales să renunţe la presă şi a acceptat provocarea de a manageria relaţiile publice din cadrul Raiffeisen Bank România. Aproape un an şi jumătate a stat în domeniul economic, apoi a revenit la marea sa dragoste, televiziunea. Din 2012 s-a întors la Digi 24, unde activează şi în prezent, unde ar avea un salariu lunar de 5.000 de euro. Cosmin Prelipceanu are o înălţime de 1,80 m şi 80 de kilograme şi nu se teme să înveţe şi la vârsta de 46 de ani.

Biografie Cosmin Prelipceanu:
Vârstă: 46 de ani:
Soţie: Magda Prelipceanu
Experienţă profesională: TVR, Realitatea TV, Raiffeisen Bank şi Digi 24

S-a înscris la şcoala doctorală din cadrul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti, specializarea Cinematografie şi Media. Teza de doctorat la care lucrează din 2019 se numeşte Cercetarea Campaniilor post-adevăr și a știri false.