Gabriela Dinu Filme & Seriale 01.10.2022 14:58

Ce filme ruleaza la cinematografe in luna octombrie 2022

Ce filme ruleaza la cinematografe in luna octombrie 2022

Luna octombrie a venit cu o mulţime de surprize pentru iubitorii de filme. În zilele care urmează vor putea fi urmărite o mulţime de lungmetraje şi producţii aşteptate de fani, în toate cinematografele din România.

De uskyldige sau Inocenţii este un film apărut în 2021, dar care a ajuns în cinema la noi în ţară abia anul acesta. Este regizat de către Eskil Vogt şi este o combinaţie între genurile dramă, fantastic, horror şi mister. Va apărea în România pe data de 7 octombrie şi se pot face rezervări pe cinemagia.ro încă de acum.

Ce filme putem vedea la cinema în octombrie 2022

Medieval sau Invincibilul este un film de acţiune, dramă istoric, ce îl are în rolul principal pe Michael Kane. Acesta a avut, deja premiera internaţională în luna septembrie, iar în cinematografele din România va rula începând cu data de 7 octombrie 2022.

Mirciulică este un film românesc de comedie, în care joacă, printre alţii, Mircea Popa, Elena Ivanca, Denisa Vlad, Elena Moldovan. A fost regizat de Cristian Ilişuan şi va avea premiera pe 7 octombrie 2022.

See How They Run este o comedie de mister cu Arien Brody şi Sam Rockwell în rolurile principale. A avut deja premiera internaţională pe data de 9 septembrie 2022, iar în cinematografele din România va rula începând cu data de 7 octombrie.

Citeşte şi:

Cand apare filmul Deadpool 3. Va juca si Wolverine in el

Teambuilding este un film românesc de comedie, regizat de Matei Dima, zis şi BRomania Cosmin Nedelcu, adică standuper-ul Micutzu, şi Alex Coteţ. Au fost distribuiţi în roluri actorii Șerban Pavlu, Matei Dima, Anca Dinicu, Cosmin Nedelcu, Nicu Banea, Vlad Ianus, Ionuț Rusu, Anca Munteanu, iar filmul a avut deja premiera pe 30 septembrie.

Smile este un film horror care rulează deja în cinematografele româneşti din 30 septembrie. Acest film spune povestea unei martore a unui incident traumatic, o doctoriţă pe nume Rose Cotter, care ajunge în miezul unor evenimente pe care nu şi le poate explica. Aceasta va trebui să îşi confrunte trecutul întunecat pentru a-i putea supravieţui propriului prezent.

Alte filme pe care le veţi putea vedea în luna octombrie în cinematografele din România sunt: Nunţi, botezuri, înmormântări, Avatar, Don’t Worry Darling, Les passagers de la Nuit, Utama, Ticket to Paradise, Om câine, Men, Balaur, Three Thousand Years of Longing, After Ever Happy, The Invitation, The Elfkins, Where the Crawdads Sing, Bullet Train.