Gabriela Dinu Filme & Seriale 01.10.2022 14:33

Cand apare filmul Deadpool 3. Va juca si Wolverine in el!

Cand apare filmul Deadpool 3. Va juca si Wolverine in el!

Deadpool 3 vine cu o surpriză de proporţii, Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare apariţia celei mai noi părţi din filmul cu Ryan Reynolds în rolul principal.

Ryan Reynolds, bun prieten cu Hugh Jackman, a fost cel care a anunţat revenirea actorului, după ce a postat un clip cu ei doi pe pagina sa de Twitter.

Când apare, de fapt, partea a 3-a din Deadpool?

Ryan a anunţat, totdată, şi când va putea fi văzut filmul aşteptat de toţi fanii. „Hei, toată lumea, suntem extrem de trişti că am ratat D23 (expoziţia oficială a fan-clubului Disney), dar lucrăm din greu la următorul film Deadpool de o bună bucată de vreme”, este o parte din mesajul celebrului actor.

Acesta a continuat: „A trebuit să-mi caut cu adevărat sufletul pentru acesta. Prima lui apariţie în MCU trebuie, evident, trebuie să fie specială. Trebuie să rămânem fideli personajelor, să găsim o nouă profunzime, motivaţie, sens. Fiecare Deadpool trebuie să iasă în evidenţă şi să se deosebească. A fost o provocare incredibilă care m-a forţat să pătrund în adâncul sufletului meu. Iar eu… nu am nimic. Da, sunt complet gol aici. Şi e înspăimântător. Dar am avut o idee„. Iar în acel moment în filmuleţul postat pe Twitter apare şi Hugh Jackman.

„Hei, Hugh, vrei să-l mai joci pe Wolverine încă o dată?”, întreabă Reynolds. „Da, sigur, Ryan”.

Citeşte şi:

TOP 11 filme și seriale Netflix care vor apărea în 2022
5 seriale turcești pe care să le urmărești pe Kanal D sau Netflix

Astfel, filmul cinematografic Deadpool 3 va apărea în cinematografe pe data de 6 septembrie 2024, iar Hugh Jackman revine în rolul pe care l-a mai jucat în alte nouă filme din franciza X Man. Ultima apariţie a fost în filmul Logan, din 2017.