Gabriela Dinu Știri 01.09.2021 18:24

TOP 11 filme și seriale Netflix care vor apărea în 2022

TOP 11 filme și seriale Netflix care vor apărea în 2022

Netflix este o companie veche americană, fondată de Reed Hastings şi Marc Randolph în California. La început, Netflix avea un model de afacer care cuprindea vânzarea DVD-urilor şi închierea filmelor prin intermediul e-mailului. Din 2007, Netflix îşi extindea serviciile prin introducerea sistemului de mass-streaming.

În 2010, Netflix transmitea în Canada, America Latină şi Caraibe, iar în 2016 ajungea în 190 de ţări.

Ce filme apar pe Netflix anul viitor?

În 2012, platforma debuta şi în industria celor care produceau şi filme sau seriale, după apariţia House of Cards, unul dintre multele seriale geniale care aveau să aibă un impact uriaş în lumea filmului. În 2018, deja Netflix avea 125 de milioane de abonaţi din întreaga lume şi 56,71 milioane în Statele Unite ale Americii.

În prezent, Netflix este cea mai apreciată şi utilizată platformă din lume şi an de an îşi zdrobeşte concurenţa. În 2021, au apărut şi încă urmează să apară o mulţime de continuări ale serialelor deja consacrate, precum Casa del Papel, Lucifer etc.

Dar multă lume se întreabă şi ce a pregătit Netflix pentru 2022? Ei bine, americanii încă nu îşi dezvăluie surprizele şi au dat doar nişte mici teasere cu privire la ce va avea să vină de anul viitor. Un lucru e sigur, vă va fi greu să staţi departe de ecranele televizoarelor.

The English este o dramă engleză cu Emily Blunt în rolul principal. Interpreta lui Cornelia Locke caută cu disperare să-l ucidă pe bărbatul care l-ar fi ucis pe fiul său. Fanii Netflix se aşteaptă ca aceasta să apară în prima jumătate a anului care urmează.

Cele mai tari seriale din 2022, de pe Netflix

Hollington Drive este un thriller în patru părţi, care expune viaţa unei familii, după ce vecinul lor în vârstă de 10 ani dispare din peisaj. Acesta va apărea tot în prima parte a anului viitor.

The Girl Before este o adaptare după un bestseller al lui JP Delaney şi se aşteaptă să apară la jumătatea anului 2022. Alte producţii care vor apărea în 2022 pe Netflix: Ridley Road, Teacher, Stay Close, Showtrial, The Offenders, Anatomy of a scandal, The tourist, The Trick.