Gabriela Dinu Știri 28.06.2022 17:16

Karmen Minune: CV, vârstă, familie, biografie, familie, cât cere pentru o cântare

Karmen Minune: CV, vârstă, familie, biografie, familie, cât cere pentru o cântare

Carmen Minune este fiica lui Adrian Minune şi o cunoscută cântăreaţă de la noi din ţară. S-a născut pe 13 decembrie 1997, are 24 de ani, este de etnie romă şi numele său real este Silvia Claudia Simionescu.

Contrar aşteptărilor, având în vedere că este fiica unui manelist celebru, Carmen nu a abordat acest gen de muzică şi s-a consacrat pe genurile pop şi R&B.

Ce scrie în CV-ul lui Karmen Minune?

S-a lansat în muzică având numele de scenă Karmen, în 2015, odată cu apariţia piesei Domino, după care a semnat în 2017 cu casele de discuri Atom şi Global Records şi a lansat piesa You Got It, melodie care s-a ascultat în Turcia, Japonia şi Polonia, iar fiica lui Adrian Minune ajungea să fie nominalizată de Elle pentru premiul de „Best Pop Artist”.

De aici, performanţele n-au întârziat să apară, iar melodia Lock my hips, realizată cu un artist de talie internaţională, Krishane, a ajuns pe locul 1 în clasamentul Airplay 100.

Date Biografice Carmen Minune: înălțime, greutate

Nume complet: Silvia Claudia Simionescu
Data naşterii: 13 decembrie 1997
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: Bogdan Caplescu, din 2018
Greutate: 44 kg
Înălţime: 1,60 m

Primul iubit al său a fost Bogdan Daragiu, de profesie regizor, care s-a ocupat chiar de câteva videoclipuri ale sale. Cei doi s-au iubit în perioada 2016 – 2018. În acelaşi an l-a cunoscut pe Bogdan Caplescu şi în doar câteva luni a rămas însărcinată. În prezent, cei doi au o fetiţă, pe nume Sofia, care va împlini 3 ani pe 1 august.

De când a născut, cariera sa a intrat în impas, mai ales pentru că s-a dedicat creşterii şi educării micuţei. În perioada când mergea la concerte şi evenimente, aceasta avea un tarif de 2000 de euro pentru un recital de 45 de minute. Rămâne de văzut cât va cere pentru o cântare după ce îşi va relansa cariera muzicală.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Carmen Brumă
Robert Ionescu
Maria Cârneci
Costi Diţă