Gabriela Dinu Filme & Seriale 28.06.2022 09:18

Costi Diță: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din Las Fierbinți

Costi Diță: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din Las Fierbinți

Costi Diţă este un actor român, devenit celebru după ce a primit rolul lui Giani din serialul de comedie Las fierbinţi, produs de Pro TV. S-a născut pe 27 februarie 1980 şi este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I L Caragiale din Bucureşti, Facultatea de Teatru, specializându-se în Arta Actorului, diplomă obţinută în 2005.

Numele său real este Constantin Diţă, dar toată lumea îl ştie de Giani, graţie rolului din serialul Las fierbinţi. Lăsând la o parte personajul extrem de amuzant pe care îl interpretează pe Pro TV, Diţă a jucat în multe spectacole de teatru bine cunoscute, cum sunt Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Bulandra, Studioul de teatru Casandra, Teatrul Luni și Teatrul fără frontieră.

Ce scrie în CV-ul lui Costi Diţă, Giani din Las fierbinţi?

Constantin Diţă a jucat, de-a lungul carierei sale, şi într-o mulţime de filme, după cum urmează: Pe aripile vinului (2002), Călătorie la oraș (2003) – învățătorul, Visul lui Liviu (2004) – Ceata, Eminescu versus Eminem (2005), A fost sau n-a fost? (2006) – Tibi, Hârtia va fi albastră (2006), Marilena de la P7 (2006) – barman, Mere la cuptor (2006), Nevroze nocturne (2006), California Dreamin’ (Nesfârșit) (2007) – Paul, Târziu (2007) – Costi, Restul e tăcere (2008) – pictor, Vine poliția! (2008) – Tony Georgescu, WebCamGame (2008) – curierul, Polițist, adjectiv (2009) – agentul de serviciu
Tarantyno (2009) – Aurică, Aurora (2010) – Amarie, Curățătorii (2010), Moștenirea (2010) – Rocky, Portretul luptătorului la tinerețe (2010) – Ion Gavrilă Ogoranu, Las Fierbinți (2012) – Giani, S-a furat mireasa (2012) – Cornel, Tizi (2012) – Rducu, Un etaj mai jos (2015) – Viorel.

Costi Diţă este căsătorit cu o femeie frumoasă, pe care a întâlnit-o în perioada studenţiei şi formează un cuplu încă de atunci. Cei doi au împreună doi copii şi evită ieşirile publice, preferând intimitatea. Oana Raluca este consoarta lui Diţă şi acesta povestea recent despre ea, într-o discuţie cu adevarul.ro:

Date Biografice Costi Diţă: înălțime, greutate

Nume complet: Constantin Diţă
Data naşterii: 27 februarie 1980
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Oana Raluca
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,85 m

„Cum mi-am cucerit soția? Nu pot să fac un rezumat. Și chiar dacă aș încerca, ar sună a laudă și îmi propun să nu fiu genul ăla de om care se ridică singur în slăvi. A fost o poveste lungă și frumoasă. Am făcut multe lucruri pentru ea, de la faptul că am încercat (și încerc mereu) să o fac să radă ori de câte ori e tristă, până la faptul că am acceptat să mă schimb pentru ea, în sensul maturizării. Și ea știe asta. Sunt multe lucruri de spus aici… Cred că la întrebarea asta ar trebui să răspundă ea. Dacă romantic înseamnă să cumperi flori așa… fără să fie nevoie de motive speciale sau să programezi brusc ieșiri în oraș sau în afară orașului… atunci poate că sunt un romantic, dar un romantic care nu acceptă că e romantic, un romantic mai atipic”.

Atunci când vine vorba despre salariul pe care îl încasează de la Pro TV, Giani este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din Las fierbinţi şi încasează lunar un salariu de 1500 de euro.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk