Ioana Filipescu Vedete 25.10.2022 11:05

Carmen Harra: varsta, biografie, familie, surse de venit, avere

Carmen Harra: varsta, biografie, familie, surse de venit, avere

Carmen Harra este stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983 și a devenit, odată cu trecerea timpului, una dintre cele mai mari prezicătoare. A început, pe când trăia în România, să cânte muzică ușoară, pop-dance, latino și populară.

La nouă ani a început să cânte, iar la 16 a debutat în carieră, sub numele de Carmen Mureșan. Între anii 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres. În 2003, debuta în SUA ca scriitoare sub numele Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller, a fost tradusă în peste 20 de limbi, iar traducătorul primei ediții în limba română, în anul 2008, este actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu.

Și-a continuat cariera muzicală, însă sub numele de Carmen Harra, cel cu care se prezintă și în ziua de azi.

Carmen Harra biografie: vârstă, familie

Nume complet: Doina Carmen Mureșan

Data nașterii: 26 martie 1955

Locul nașterii: Bistrița

Vârsta: 67 de ani

Copii: Alexandra

Carmen Harra și-a pierdut soțul acum 13 ani

Carmen Harra a fost căsătorită cu Virgil timp de 27 de ani. În 2009, bărbatul avea să fie răpus de cancer pulmonar. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii.

Încă de când l-a cunoscut, Carmen a știut că Virgil „nu va ajunge la vârsta de 60 de ani”. După decesul soțului ei, clarvăzătoarea nu și-a refăcut viața.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere. Caut ceva care să reziste și nu am găsit încă. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac, îi las să mă mintă”, declara Carmen Harra.

Carmen Hara are o avere de 40 de milioane de dolari

Celebra prezicătoare Carmen Harra are afaceri în domeniul imobiliar, dar, pe lângă astea, scriitoarea prezice viitorul unor vedete de talie internaținală, ba chiar face și ”consultații” promoționale. Toate însumate i-au adus o avere impresionantă cântăreței din grupul muzical de odinioară Trio Express.

Averea ei s-ar ridica pe la 40 de milioane de dolari, după cum chiar ea dezvăluia, în urmă cu câțiva ani. Are case în Florida, apartamente în New York, dar și bijuterii și mașini de valoare. În casa în care locuiește, ar avea obiecte de aproximativ două milioane de dolari. De altfel, soțul ei a fost colecționar de opere de artă.

Carmen Harra, surse de venit

Cartmen Harra avea să dezvăluie cum au fost începuturile ei în Amrica. Nu i-a fost, din ce spune, deloc greu. Chiar în prima lună după ce a pus piciorul pe tărâmul făgăduinței a câștigat aproximativ 10.000 de dolari.

„În prima mea lună în America am făcut 10.000 de dolari. Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază. În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră.

Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a povestit vizionara.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Irina Fodor