Gabriela Dinu Știri 21.02.2021 14:08

Care este, de fapt, motivul pentru care Speak a ajuns să prezinte Chefi la Cuțite

Care este, de fapt, motivul pentru care Speak a ajuns să prezinte Chefi la Cuțite

Noul sezon de la Chefi la cuţite vine cu surprize uriaşe pentru fani. Gina Pistol a filmat însărcinată pentru acesta, alături de prietenul Speak, cel care a devenit co-prezentator cu această ocazie.

Speak a fost adus de producătorii celei mai apreciate emisiuni de la Antena 1 ca să-i fie de ajutor în prezentarea celui mai nou sezon. Artistul a avut un succes colosal după participarea în Asia Express, alături de iubita sa, Ştefania.

Care este, de fapt, motivul pentru care Speak a ajuns să prezinte Chefi la Cuțite

Contul său de YouTube şi Instagram au explodat odată cu participarea la Asia Express, iar producătorii de la Antena 1 au văzut în el omul perfect pentru a o ajuta pe Gina Pistol în prezentarea noului sezon de la Chefi la cuţite.

Gina Pistol se iubeşte de câţiva ani cu Smiley, artistul care lucrează la postul rival al Antenei 1. În vara anului 2020, Gina a rămas însărcinată cu prima fetiţă a cuplului, iar filmările pentru noul sezon Chefi la cuţite s-au desfăşurat cu Gina având burtică şi un nou ajutor, în Speak, bunul său prieten.

Gina Pistol, out de la Asia Express?

Cuplul Gina Pistol – Smiley şi Speak – Ştefania se înţeleg foarte bine şi au dezvoltat o relaţie de prietenie după Asia Express. Aşa au ajuns cei patru să se distreze de minune în vacanţe, făcându-şi concediile împreună.

Speak este la prima experienţă de acest gen şi nu se teme să pună întrebări. Apelează chiar la Gina Pistol, care este cea mai în măsură să o facă: „Merg la Gina să-mi dea sfaturi despre ce ar trebui să fac pe platourile de filmare, cu cine să vorbesc sau ce să-i întreb pe invitați; după atâtea sezoane de prezentat Chefi la cuțite, știe tot ce mișcă”, spunea Speak.

După ce Gina Pistol a rămas însărcinată, mulţi se gândeau că va fi înlăturată de Antena 1 şi înlocuită pe parcursul sarcinii cu altcineva. Producătorii au găsit soluţia perfectă pentru Chefi la cuţite şi aşa a ajuns Speak să fie co-prezentator al emisiunii. Cât despre Asia Express, acolo unde i-ar fi fost dificil să călătorească fiind însărcinată, existând numeroase riscuri, acesta nu s-a mai filmat din cauza pandemiei de coronavirus.