Ionuț Nițulescu Vedete 30.01.2023 17:57

Câți bani primește Gina Pistol în concediul natal. La ce sumă s-a înțeles cu Antena 1

Câți bani primește Gina Pistol în concediul natal. La ce sumă s-a înțeles cu Antena 1

Gina Pistol se pregătește să devină mamă pentru prima dată. S-a întâmplat când se aștepta cel mai puțin, iar vestea că va avea o fetiță alături de Smiley o face cea mai fericită, chiar dacă asta înseamnă să se despartă pentru o perioadă de timp de proiectele tv.

Pandemia de coronavirus a pus pe pauză sezonul 4 „Asia Express” pe care Gina Pistol îl prezenta și care îi aducea prezentatoarei câștiguri frumoase. Pentru aventura din Asia, blondina ar fi primit 15.000 de euro pe sezon, susțin sursele impact.ro.

Cât câștigă Gina Pistol de la Antena 1

Chiar și așa, Gina Pistol a rămas aproape de telespectatori la „Chefi la Cuțite”, una dintre cele mai apreciate emisiuni din România. Tot ea va fi lângă cei trei chefi și în sezonul 9. Gina Pistol nu a renunțat să filmeze pe perioada sarcinii, deși a recunoscut că i-a fost destul de greu.

Gina Pistol va naște în primăvară, astfel că producătorii emisiunii s-au grăbit să filmeze și sezonul cu numărul 9.

”Gina este preferata chefilor, ei au decis că au nevoie de ea și în următorul sezon, că nu vor să fie prezentat de altcineva”, a declarat surse apropiate Antenei pentru wowbiz.ro.

Și pentru „Chefi la Cuțite” Gina Pistol ar primi pentru un sezon între 10.000 și 15.000 de euro. Dintre cei trei chefi, Sorin Bontea ar fi cel mai bine plătit, cu 10.000 de euro/sezon, el fiind cel mai vizibil dintre ei. Totodată Bontea se poziționează printre primii cinci cei mai buni bucătari din România.

Citește și:  Cât costă și de unde poți cumpăra cartea Vioricăi Dăncilă

Indemnizație concediu de maternitate

Toate mamele beneficiază de concediu maternal, diferit de cel pentru creșterea copilului. Legislația în vigoarea prevede 126 de zile de calendaristice libere, împărțite în concediu prenatal și postnatal. Găsiți AICI care sunt noile condiții ale concediului de maternitate. 

Femeile au dreptul de a obține 85 la sută din salariul mediu în ultimele 12 luni. Indemnizaţiile de maternitate sunt plătite prin Bugetul de Asigurări de sănătate de stat de către Guvern.

După perioada de 126 de zile de concediu de sarcină, angajata poate alege să beneficieze de un concediu pentru creșterea copilului de până la doi ani pentru a crește copilul (până la trei ani în cazul în care copilul are handicap).