Păcuraru Stelian Filme & Seriale 02.01.2023 01:56

Distribuție Riverdale. Cine sunt actorii care joacă în serialul Netflix

Distribuție Riverdale. Cine sunt actorii care joacă în serialul Netflix

Cunoscutul serial pentru adolescenți, Riverdale, se pregătește de lansarea celui de-al cincilea sezon. Riverdale se poate vedea în România pe platforma Netflix și se bucură de o popularitate destul de mare. Cei care iubesc acest serial îl pot urmări începând cu 20 ianuarie 2021 atunci când se va difuza primul episod al noului sezon. Pentru cei care știu mai puține despre serial, ei bine vă facem noi cunoștință cu personajele principale.

KJ Apa joacă rolul lui Archie Andrews și este personajul principal din Riverdale. Acesta este este al treilea serial din cariera actorului de 23 de ani. Apa nu este doar actor. Născut în Auckland, Noua Zeelend este și muzician și interpret. 2020 a fost un an plin pentru el, în ciuda pandemiei. Trei lungmetraje în care joacă au fost lansate: Dead Reckoning, I stiil Believe și Songbird.

Cine sunt actorii principali din Riverdale

Cole Sproruse Jughead Jones, prieten apropiat al lui Archie în serial, Cole este în viața reală un băiat de 28 de ani, care s-a făcut cunoscut prin mai multe apariții în seriale de la Disney Channel, evident, tot pentru tineri. Cole are un frate geamăn, iar cei doi, deși au naționalitate americană, au un loc de naștere inedit, în Arezzo, Italia.

Cole Sprouse
Cole Sprouse

Lili Reinhart -Betty Cooper este iubita lui Jughead în serial și cea mai bună prietană a lui Archie. Atât rolul din Riverdale cât și cel din lungmetrajul Hustlers au propulast-o pe frumoasa americancă de 24 de ani în atenția publicului. Puțini știu că la câteva luni după s-a mutat în Los Angeles, la 18 ani, pentru a-și urma visul de a deveni actriță, Lili a fost la un pas să renunțe la carieră. Un amănunt inedit a ieșit la iveală în vara lui 2020, faptul că este…bisexuală.

Camila Mendes – Veronica Lodge devine prietenă cu Archie, Betty și Cole după ce se mută la Riverdale de la New York. În viața reală, Camila Mendes este nu numai actriță, ci și cântăreață, are 26 de ani și e originară din statul american Virginia. Debutul și l-a făcut în 2015, într-o reclamă pentru IKEA. Ajunsă la Hollywood, Mendes s-a simțit discriminată, spunându-i-se că „nu este suficient de latină”. Ea este născută în Statele Unite și are rădăcini braziliene.