Păcuraru Stelian Filme & Seriale 02.01.2023 05:12

Lucifer distribuție. Cine sunt actorii care joacă în serialul Netflix Lucifer

Lucifer distribuție. Cine sunt actorii care joacă în serialul Netflix Lucifer

În urma apariției oricărui serial care devine de succes, se nasc zeci și zeci de întrebări. Cine sunt actorii? În ce au mai jucat? Cu cine se iubesc în viața reală? Câți ani au? Ce conturi au pe Instagram? și tot așa…La multe dintre aceste întrebări ne propunem să răspundem și noi în legătură cu searialul Netflix, Lucifer, care au avut în vara lui 2020, lansarea primei părți a celui de-al cincilea sezon.

Pentru început vă reamintim că 2016 a fost anul de debut al serialului, care nu a fost produs la început de Netflix. Primele trei sezoane a fost difuzate de americanii de la Fox, care după ce au anunțat că sezonul al treilea este și ultimul, Netflix a ieșit în fața și de atunci produce serialul Lucifer, care a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite. În luna august a apărut prima parte a sezonului cu numărul cinci, urmând să fie anunțată data de lansare a celei de-a doua părți. Netflix a anunțat deja că urmează și un al șaselea sezon, despre care se zvonește că ar fi ultimul.

Cine sunt actorii din Lucifer

Așadar, Diavolul din serial Lucifer, este jucat de Tom Ellis, un galez din Cardiff de 42 de ani. După ce s-a făcut remarcat în sitcomul Miranda, Ellis a primit rolul lui Lucifer pentru care a primit numeorase laude de-a lungul celor cinci ani de când există serialul. Tom are o viață amoroasă tumultoasă atât în Lucifer, cât și în viața reală, acolo unde se află la a doua căsătorie și are trei fiice. Cea mai mare după o relație cu Estelle Morgan, iar pe celelalte două din căsătoria cu Tamzin Outhwhite. Cea care l-a cucerit definitiv este o scenaristă Meaghan Oppeheimer, cu care s-a căsătorit în 2019.

Cea care și-a dezvăluit sentimentele față de Lucifer la capătului sezonului cu numărul, Chloe este Lauren German în viața reală. Are aceeași vârstă cu Tom Ellis, 42 de ani, dar la capitolul viață amoroasă, German nu stă la fel..sau nu vrea să arate cât de bine stă. Tot ceea ce se știe este că a avut o relație scurtă cu un coleg de breaslă, Ashton Holmes. În prezent nu e căsătorită și nici nu are copii, cel puțin asta știe presa.

Distribuția serialului Lucifer

Kevin Alejandro joacă în Lucifer rolul detectivului Dan Espinoza. Spre deosebire de pesonajul său, Alejandro (născut în 1976) are o viață sentimentală perfectă. Leslie de Jesus este soția lui încă din 2004. Se laudă iată cu o căsnicie fericită de peste 16 ani, din care a rezultat și un fiu, Kaden Michael Alejandro.

Demonul Mazikeen din Lucifer este interpretat de Lesley- Ann Brandt, o actriță născută în 1981, care este cunoscută și pentru rolul Naevia din Spartacus. În activitate din 2007, Brandt este căsătorită din 2015 cu actorul american Chris Payne Gilbert. El nu a rupt gura târgului cu vreun rol, dar are apariții în Sex and the City, CSI: Miami, Call of Duty sau Criminal Minds.

David Bryan Woodsie joacă în Lucifer rolul fratelui personajului principal. Are 51 de ani, iar din 1996 este actor, mai ales în seriale. A jucat în Lie to Me și în Suits. Între 2006 și 2010 a fost căsătorit cu actrița americană Golden Brooks cu care are o fiică, Dakota, născută în 2009.