Gabriela Dinu Știri 14.12.2022 20:11

Când se joacă meciul Simona Halep – Serena Williams, din sferturile Australian Open 2021

Când se joacă meciul Simona Halep - Serena Williams, din sferturile Australian Open 2021

Simona Halep şi Serena Williams se întâlnesc din nou. E primul „iceberg” de care dă românca, în turneul de la Australian Open şi nu s-a mai întâlnit cu americanca de la meciul de vis de la Wimbledon 2019, când Halep a câştigat cel de-al doilea turneu de Grand Slam din cariera sa.

Serena Williams s-a calificat greu în sferturi, într-un meci care s-a jucat înaintea celui disputat de Halep cu Iga Swiatek. A trecut de Aryna Sabalenka într-un meci dificil, în trei seturi, în care a şi căzut, fără să se accidenteze serios, din fericire.

Când se joacă Simona Halep – Serena Williams, la Australian Open 2021

Simona Halep a ajuns în sferturile competiţiei după un meci cu poloneza Iga Swiatek, de care a trecut în trei seturi, 6-3, 1-6, 4-6. Românca şi-a luat revanşa după înfrângerea de la Roland Garros, când Iga a şi câştigat ulterior competiţia, devenind cea mai tânără câştigătoare de Mare Şlem.

Pentru un loc în optimi, Simona Halep se va duela cu Serena Williams într-o partidă ce va fi programată pe parcursul zilei de marţi, 16 februarie, la o oră ce va fi comunicată ulterior. Partida va fi transmisă de Eurosport.

Serena Williams vrea să-şi ia revanşa după Wimbledon

Simona Halep a oferit prima reacţie la finalul partidei cu Iga: „O să mă bucur de acest succes! La Roland Garros nu mi-a mers nimic, acum am încercat să fac lucrurile mai bine! Am servit bine tot turneul şi mă bucur că am progresat, nu servesc puternic, dar am constanţă şi îmi simt serviciul foarte bine.

Mă simt bine, nu mă pot plânge, am lucrat mult fizic şi în extra-sezon acasă, dar m-am pregătit şi aici. Sunt puţin obosită, dar sunt relaxată, concentrată. Voi încerca să mă recuperez cât mai repede pentru următorul meci”, a spus Halep la finalul partidei.

Serena Williams aşteaptă cu nerăbdare să dea ochii cu Halep: „În acest moment sunt pregătită. Este un sfert de finală la un Grand Slam, dar am fost aici de mai multe ori. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine”.