Ionuț Nițulescu Actualitate 07.02.2022 21:17

Live Stream Online Simona Halep – Lizette Cabrera, în turul 1 de la Australian Open

Live Stream Online Simona Halep - Lizette Cabrera, în turul 1 de la Australian Open

Simona Halep intra pentru prima oară pe teren la Australian Open 2021 luni, 8 februarie 2021 și o va întâlni pe Lizette Cabrera, o tânără speranță a tenisului mondial. Australianca ocupă în acest moment poziția 140 WTA și are doar 23 de ani. 

Simo vine după o înfrâgere la WTA 500 Gippsland Trophy, în fața Ecaterinei Alexandrova, partidă în care sportiva româncă s-a accidentat și a pierdut în două seturi, 2-6, 1-6.  „Mă bucur să fiu aici, să joc din nou la un Grand Slam. Sunt fericită să fiu în Australia, mereu am jucat bine. Sper să joc cel mai bun tenis al meu. M-am chinuit puțin cu spatele, din cauza aerului condiționat. Mușchiul s-a blocat puțin, dar am făcut tratament și mă simt mai bine. Nu e nimic periculos, sunt obișnuită. Așa se întâmplă când mi-e frig. Am pățit-o și anul trecut, la Roland Garros. Nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă.”, a declarat Simona Halep înainte de a debuta la Australian Open.

Live Stream Online Simona Halep – Lizette Cabrera

Partida pe care o va disputa Simona Halep împotriva tenismeni din Australia, Lizette Cabrera este programată să înceapă la ora 10:00, ora României și va fi transmisă de Eurosport. Totuși, avem vești bune și pentru cei care nu pot urmări partida la televizor. Meciul poate fi vizionat online pe eurosport.ro.

Tot ce trebuie să faceți este sî intrați pe site-ul oficial, eurosport.ro și să vă faceți un contul. Pentru doar 0,99 euro / lună veți putea urmări toate partidele de Australian Open și nu numai.

Citește și: Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Lizette Cabrera din turul 1 al Australian Open

Simona Halep, favorita numărul 2 la AO

Sportiva din România este favorita numărul doi la primul turneu de Grand Slam al anului, iar partida de mâine pare a fi una le dispoziția ei având în vedere că va juca împotriva unei tenismene lipsită de experiență, această ajungând la Australian Open după ce a a primit un wild card din partea organizatorilor.

Lizette a făcut o figură frumoasă în 2020 dup ce s-a oprit în sferturi la turneul de Hobart trecând de Caroline Garcia (Franța) și de Kristyna Pliskova (Cehia). Australianca a pierdut în fața Elenei Rybakina din Kazahstan în 3 seturi, 7-6, 6-7, 5-7.