Ionuț Nițulescu Actualitate 07.02.2022 21:36

Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Lizette Cabrera din turul 1 al Australian Open

Cine transmite la TV meciul Simona Halep - Lizette Cabrera din turul 1 al Australian Open

Simona Halep va debuta la Australian Open 2021 luni, 8 februarie 2021 și o va întâlni pe Lizette Cabrera din Australia. Tenismena din Australia ocupă în acest moment poziția 140 în clasamentul WTA, mult mai jos decât Simona Halep care se află pe locul 2 în circuitul WTA.

Lizette Cabrera, în vârstă de doar 23 de ani, a fost acceptată la primul Grand Slam al anului datorită unui wild card oferit de organizatori. Aceasta va fi a 5-a prezență a australiencei pe tabloul principal de la Australian Open.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Lizette Cabrera

Partida pe care o disputa Simona Halep împotriva Lizeetei Cabrera, o tânără speranță a tenisului, este programată să înceapă la ora 10:00 și va fi transis de Eurosport.

Adversara Simonei Halep din turul 1 de la Australian Open nu a reușit să ajungă în Top 100 WTA pană acum, anul trecut atingând maximul carierei, locul 119 WTA. Cabrera a reușit să impresioneze în 2020 după ce a ajuns în sferturi la Hobart, trecând de Caroline Garcia (Franța) și de Kristyna Pliskova (Cehia).

Citește și: Live Stream Online Simona Halep – Lizette Cabrera, în turul 1 de la Australian Open

Născută în Australia din părinți filipinezi

Lizette s-a oprit în sferturi după ce a pierdut partida cu Elena Rybakina din Kazahstan în trei seturi, 7-6, 6-7, 5-7, o partidă extrem de disputată. Cabrera s-a născut în Australia, dar părinții ei sunt filipinezi, aceștia au făcut un mari sacrificii pentru a o susține pe fiica lor, amândoi lucrând o perioadă foarte lungă la abator.

„Mereu când vin aici mă gândesc la rezultatele din trecut (n.r- finală în 2018 și semifinale în 2020). Mă gândesc că pot să le obțin din nou, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Sunt concentrată pe ceea ce am de făcut.

Nu o cunosc pe Lizette Cabrera, nu am jucat niciodată contra ei. Nu știu cum vine mingea de la ea, dar i-am urmărit puțin jocul. Primul tur e mereu periculos. Sunt concentrată și voi repeta ce trebuie să fac împotriva ei. Mă voi pregăti pentru meci.”, a spus Simona Halep despre partida cu Lizette Cabrera.