Gabriela Dinu Actualitate 31.05.2022 17:29

Când începe următorul sezon Survivor Romania? Pro TV se pregăteşte deja de Survivor 4

Când începe următorul sezon Survivor Romania? Pro TV se pregăteşte deja de Survivor 4

Survivor România a ajuns la final. Sezonul cu numărul trei îşi va disputa ultimul act în această seară, iar fanii se întreabă deja când va apărea Survivor 4 la Pro TV.

Elena Chiriac, Alex Delea şi Ionuţ Popa sunt cei trei concurenţi care au rămas în joc şi care se luptă pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Când începe Survivor 4, la Pro TV?

Primul sezon din Survivor România s-a difuzat la Kanal D şi a fost câştigat de Elena Ionescu, o Faimoasă. Cântăreaţa care a activat în trupa Mandinga a fost preferata fanilor şi a plecat acasă cu marele premiu. Tot un Faimos se impunea şi în al doilea sezon, care s-a difuzat tot la Kanal D. Este vorba de Edmond Zannidache, care şi-a cumpărat un apartament din banii câştigaţi în Dominicană.

Acum, când Pro TV a „furat” formatul de la Kanal D, ar putea ca un Războinic să fie declarat mare supravieţuitor, căci în competiţie au mai rămas doi Războinici şi un Faimos.

Citeşte şi:

Ionuț Popa: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Finalist Survivor România 2022
Alex Delea: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Finalist Survivor România 2022
Elena Chiriac: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, familie, ocupație, venituri – Finalist Surivor 2022

Surse din interiorul Pro TV spun că aceştia ar pregăti Survivor 4 abia din 2023, când se aşteaptă ca noii concurenţi să plece în Republica Dominicană. În ianuarie 2023 ar urma să înceapă filmările.

Până atunci, însă, fanii acestei emisiuni se vor delecta cu Survivor All Stars, o competiţie care va alinia la start cei mai buni concurenţi din toate cele trei sezoane care s-au disputat în cadrul competiţiei, indiferent că a fost produsă de Kanal D sau Pro TV.

Primul concurent confirmat este chiar Zanni, cel care a câştigat Survivor 2 şi care a prezentat emisiunea online de după Survivor. Prima reacţie a cântăreţului a fost fabuloasă: „Aștept „Survivor All Stars’ să sparg ficații în dușmani. Și după ce se termină „All Stars’, vă zic împăcat că pot să mor liniștit. Nu mai am nevoie de nimic. După ce termin „All Stars’. Și la „All Stars’ mă duc pentru voi, după pot să mor liniștit”.