Ioana Filipescu Tech 29.12.2022 06:58

Când ajunge Hulu în România și cum poți vedea platforma online până atunci

Când ajunge Hulu în România și cum poți vedea platforma online până atunci

HULU, o altă platformă de streaming video, urmează sa fie lansată și în Europa. Potrivit companiei Disney, lansarea în afara SUA se va face în 2021, iar România este una din țările în care este foarte posibil ca această platformă să existe, alături de Netflix și HBO Go.

Până la această lansare, Hulu încearcă să obțină acorduri de licență internațională pentru conținutul deja disponibil pentru a fi un adevărat concurent pentru Netflix. În prezent, Hulu are 30 de milioane de abonați, de 5 ori mai puțini decât Netflix.

Lansarea în România

Hulu are o bibliotecă mai mică decât Netflix, însă există anumite filme și seriale specifice acesteia care pot fi vizionate doar pe această platformă, lucru cunoscut pentru utilizatorii acestor platforme online de streaming video.

Lansarea în România ar putea avea loc mai târziu decât în alte țări din cauza cerințelor “speciale” din țara noastră cu privire la licențierea conținutului. Hulu în România va ajunge la fel ca Netflix, adică cu un website și cu aplicații pentru telefoane mobile, tablete sau televizoare.

Citește și: Află cine deține numărul de telefon prin Truecaller

Cum poți accesa platform Hulu înainte de lansarea în România

Deși Hulu nu este disponibil pentru persoanele care locuiesc în afara SUA, cu ajutorul unor instrumente puteți accesa platforma din orice țară. Pentru a afla locația voastră, canalele online urmăresc adresa voastră IP, iar Hulu permite doar IP-urilor de SUA să vizualizeze conținutul.

Cum puteți folosi acest aspect în favoarea voastră? Prin PureVPN schimbați locația IP-ului vostru de România cu unul de SUA, și astfel vă puteți bucura de o mulțime de filme și seriale.

PureVPN este considerat unul dintre cele mai bune servicii VPN de pe piață. Serviciul oferă peste 2.000 de servere în 140 de țări, iar utilizatorii se pot bucura de libertatea completă a internetului indiferent de locația lor actuală.