Gabriela Dinu Știri 19.10.2023 21:27

Camelia Constantinescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Camelia Constantinescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Camelia Constantinescu este mama lui Radu Ştefan Bănică, fiul cel mai are lui Ştefan Bănică Jr. Nu este persoană publică, ba chiar este o prezenţă disecretă şi nu s-a mai auzit despre ea în showbiz până ce fiul său a crescut şi a început să primească diverse contracte.

Camelia Constantinescu şi Ştefan Bănică au fost împreună în perioada 2000 – 2005, după ce cântăreţul a divorţat de Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au iubit cu foc, iar după despărţire, Bănică Jr şi-a refăcut viaţa alături de o altă divă de la noi, Andreea Marin. Aşa s-a iscat şi scandalul arhicunoscut dintre Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin.

Cine este Camelia Constantinescu?

Despărţirea Cameliei Constantinescu a fost una grea, precedată de scandaluri şi procese. Şi în uurmă cu câţiva ani, a doua soţie a cântăreţului l-a chemat în judecată, solicitând o mărire a pensiei alimentare pentru Radu Ştefan, motivând că acesta a crescut şi cheltuielile pentru întreţinerea lui la fel.

Numai că instanţa i-a dat lui Bănică Jr dreptate şi chiar a obligat-o pe Camelia să achite cheltuielile de judecată, în valoare de 3100 de lei. Deşi fiul lor a rămas în grija mamei încă de la vârsta de 4 ani, tutela băiatului fiind şi ea disputată în instanţă, Camelia i-a permis lui Radu să aibă o relaţie foarte bună cu tatăl lui. Acesta se înţelege la fel de bine şi cu Violeta, sora lui mai mică şi fiica lui Bănică Jr din relaţia cu Andreea Marin.

Ajutat de tatăl său, dar şi de mama sa, Radu Ştefan Bănică a finalizat UNATC şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori din tânăra generaţie, de la noi.

Şi Camelia Constantinescu şi-a refăcut viaţa după divorţ

În prezent, Camelia Constantinescu a păstrat aceeaşi discreţie, nu se ştiu foarte multe lucruri despre ea. După divorţul de Bănică Jr, şi-a refăcut viaţa în linişte, recăsătorindu-se cu un medic stomatolog. Camelia este atât de discretă încât singurele imagini şi informaţii care apar uneori în presă despre ea sunt cele pe care le mai postează uneori fiul său.