Gabriela Dinu Vedete 12.09.2023 17:16

Radu Stefan Banica: CV, Varsta, Biografie, familie, surse de venit

Radu Stefan Banica: CV, Varsta, Biografie, familie, surse de venit

Radu Ştefan Bănică este fiul lui Ştefan Bănică Jr şi o prezenţă relativ nouă în televiziunea românească. Mama lui Radu este Camelia Constantinescu, o femeie cu care cântăreţul a avut o relaţie în urmă cu mai mulţi ani.

Camelia Constantinescu nu a fost o femeie celebră şi i-a stat alături lui Bănică Jr până în 2004, când au pus punct relaţiei. Pe vremea aceea, Radu avea doar 4 ani şi rămânea în grija mamei, care s-a ocupat însă ca acesta să nu-i simtă lipsa tatălui şi a ajutat la păstrarea unei bune relaţii şi comunicări.

Din ce face bani Radu Ştefan Bănică?

„Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, povestea Radu Ştefan Bănică Jr.

S-a născut pe 7 ianuarie 2002 la Bucureşti, în zodia Vărsător, şi este absolvent al Liceului Teoretic Jean Monnet din Capitală. Acesta s-a specializat ulterior în teatru, marea sa pasiune, urmând cursurile din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, acolo unde a promovat examenul de licenţă cu o notă mare: „Am învățat și mă bucur că am terminat facultatea pe o notă pozitivă, adică 9,20, dar pentru mine nu a contat nota, cât a contat cu ce am rămas.”

Date Biografice Radu Ştefan Bănică

Nume complet: Bănică Radu Ştefan
Data naşterii: 7 ianuarie 2002
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Bogdan Jianu

Ajutat de tatăl său în cariera de actor în special, Radu Ştefan Bănică este ajutat totdată şi de mama sa, Camelia, după cum a povestit chiar el, într-un interviu acordat recent: „Mama este PR-ul meu numărul 1, are grijă să am imaginea țiplă și îi mulțumesc pentru asta. Dar eu de mic am învățat ce trebuie să fac, ce trebuie să vorbesc, cât să îmi fie natural. Până la urmă, nu vreau să fac de râs numele meu…”.

Deşi are doar 21 de ani, nu a fost văzut schimbând fetele ca pe şosete şi chiar are o relaţie serioasă cu o misterioasă domnişoară blondă. Matur din fire pentru vârsta pe care o are, fiul lui Ştefan Bănică Jr îşi face proprii bani din cariera de cântăreţ, pentru că da, este şi solist vocal, din meseria de actor şi, mai nou, din propriul business, având deschisă o cafenea în Bucureşti.