Gabriela Dinu Utile 23.08.2022 13:05

Cadouri memorabile pentru bărbați. 10 idei geniale în funcție de eveniment

Cadouri memorabile pentru bărbați. 10 idei geniale în funcție de eveniment

Achiziţionarea unui cadou pentru un bărbat poate fi de multe ori un lucru dificil, mai ales dacă nu dispui de un buget considerabil şi poate că nici nu cunoşti foarte bine persoana respectivă. Din acest articol veţi afla tot ce aveţi nevoie pentru a nu da greş atunci când aveţi de cumpărat un cadou pentru iubit, soţ, tată, frate, alte rude, prieteni, colegi de muncă şi nu numai.

În funcţie de buget şi preferinţe puteţi găsi în magazine sau online orice fel de cadou vă gândiţi. Sau dacă nu aveţi deja ceva clar stabilit în minte, cu siguranţă că o veţi face după ce veţi lectura acest articol.

Idei de cadouri pentru barbatii de 40 de ani

Un exemplu în acest sens, sobru şi practic, este un set format din portofel şi curea din piele. Acesta costă doar 170 de lei pe borealy.ro, iar livrarea este gratuită doar dacă faceţi cumpărături de pe site de minimum 300 de lei.

Este genul de cadou de care orice bărbat are nevoie mai devreme sau mai târziu, fiind de culoare neagră poate fi asortat la orice tip de costum şi nu numai, reuşind cu succes să întregească orice fel de ţinută va alege să poarte persoana respectivă. Acest sen conţine o curea din piele naturală, care are două feţe, neagră şi maro, şi este disponibil în trei mărimi: S – 100 – 110 cm (fără cataramă), M – 110 – 120 cm (fără cataramă), L – 120 – 130 cm (fără cataramă). Portofelul este de culoare neagră, şi el tot din piele, având dimensiunile de 12,5 cm x 10 cm x 3 cm.

Conform recenziilor persoanelor care l-au achiziţionat deja, acesta este un cadou potrivit şi util pentru orice bărbat: „Sunt foarte mulțumită pentru promptitudinea în care a fost prelucrată comanda mea, modul de comunicare, calitatea portofelului şi a curelei şi ceea ce m-a surprins într-un mod plăcut a fost modul în care a fost ambalat cadoul. Totul a fost perfect. Recomand şi mulţumesc”,  „Vă mulțumesc pentru promptitudinea cu care ați răspuns solicitării mele. Produsele comandate au fost de înaltă calitate și cu siguranța nu va fi ultima dată când voi comanda. Mulțumesc încă o data pentru tot”,

Cadouri bărbăteşti pentru orice bărbat

„Excepțional!  Am întârziat cu răspunsul privind produsele achiziţionate, deoarece erau cadou pentru soţul meu şi am vrut să văd reacţia şi să cunosc părerea lui despre ele. Aşadar, am aşteptat ziua aniversării. A fost tare încântat, i-au plăcut ca şi utilitate, calitate, iar personalizarea i-a transmis dorinţa mea de a-i face un cadou dedicat. Vă mulţumesc din suflet pentru ajutor, pentru faptul că l-am putut bucura şi surprinde plăcut”.

În continuare, vă prezentăm o geantă de documente Double Corner de la Christian Lacroix, care este potrivită pentru bărbaţii care lucrează la un birou şi nu numai. Costă 280 de lei, redusă de la 990 de lei şi poate fi personalizată în funcţie de dorinţele fiecăruia. Are un deisgn clasic şi este perfectă pentru un business man, fiind dotată cu două compartimente mari şi alte diverse buzunare în care pot fi puse stilouri, carduri, ori alte obiecte şi mai este prevăzută cu un buzunar pe spate.

Cadouri personalizate pentru bărbaţi

Specific firmei Christian Lacroix, aceasta are sigla mărcii şi colţurile întârite, în timp ce mânerul este şi el întărit pentru un confort sporit. Este din imitaţie de piele, de culoare neagră, având dimensiunile de 71 x 270 x 65 mm, iar sistemul de închidere este pe bază de magnet. Este cadoul ideal pentru un şef sau coleg de birou, iar recenziile oferite pe site-ul borealy stau dovadă în acest sens: „Un cadou elegant şi de calitate, şeful nostru a fost foarte încântat”.

Geanta Documente Double Corner Christian Lacroix, elegantă, cu stil. Sursa foto: borealy.ro
Geanta Documente Double Corner Christian Lacroix, elegantă, cu stil. Sursa foto: borealy.ro

Un alt tip de cadou, de data aceasta pentru un bărbat căruia îi place să joace şah, jocul minţilor inteligente. Costă 200 de lei, redus de la 300 de lei, vine ambalat special, de lux, după cum reiese de pe site şi conţine tabla de şah, realizată cu model de marmură, de calitate premium, precum şi piesele de culoare alb negru.

Designul unic este potrivit pentru orice pasionat al jocului de şah, are detalii şi finisaje de cea mai bună calitate, iar dimensiunile ei sunt de 45 x 50 de cm. Un utilizator care a achiziţionat această tablă de şah a oferit o recenzie pozitivă pentru a-i ajuta pe ceilalţi cumpărători să aibă încredere: Sunt mai mult decât incantat de produs și de calitatea acestuia. „Sincer, nu mă aşteptam să fie așa de frumos și bine împachetat. Se vede grija pentru produsele pe care le comercializați. Va mulțumesc frumos și cu siguranță voi mai achiziționa produse de la dumneavoastră”.

Un cadou elegant, tocmai bun de pus pe masa din living sau chiar în bibliotecă este un decantor de lux, cu două pahare Glob World. Costă 190 de lei, după ce a fost redus de la suma de 300 de lei. Dimensiunile sunt de 8 cm lungime, 8,5 cm lăţime şi 21 cm înălţime, având o greutate de 1,2 kg. Culoarea este combinată, negru cu maro, iar cei care l-au achiziţionat deja au afirmat că:

Decantor de lux cu pahare din colecţia Globe World, cu un design unic şi elegant. Sursa foto: borealy.ro
Decantor de lux cu pahare din colecţia Globe World, cu un design unic şi elegant. Sursa foto: borealy.ro

„Sunt foarte multumita de acest cadou, arata exact ca în fotografii, am primit rapid coletul, ambalat frumos si fără probleme. Recomand acest site și acest produs”, „Calitate si eleganta acestui produs m-a impresionat”, „Super cadou. Arată bine, livrat repede şi împachetat foarte frumos. Cadoul perfect pentru un bărbat care are de toate. Ambalarea și livrarea de nota 10. Mulțumesc”.

Idei de cadouri pentru bărbați

Un alt cadou interesant, de data aceasta pentru bărbaţii care poartă ceasuri, elegante sau sport, şi care sunt foarte bine organizaţi şi doresc să îşi aşeze bijuteriile într-o cutie specială. Poate fi comandată la preţul de 195 de lei, conţine loc pentru 10 ceasuri, are un design extrem de util şi este şi un obiect funcţional. Este realizată într-o culoare de negru intens, este elegantă, îmbinată armonios cu unele cusături de culoare roşie, care dau aspectul perfect pentru orice colecţionar de ceasuri. Este compactă şi practică, iar ceasurile persoanei care o va utiliza vor fi protejate de fibra de carbon cu care este realizat interiorul.

Are şi o închizătoare din metal, ce nu este pe magnet, şi nu va influenţa în niciun mod buna funcţionare a ceasurilor care vor fi depozitate în ea. Are o lungime de 28 cm, o lăţime de 21 cm şi o înălţime de 8,5 cm. Este un tip de cadou care poate fi personalizat, prin aplicarea unei plăcuţe pe care va fi gravad textul de care aveţi nevoie, direct pe produs. Se percepe astfel o taxă suplimentară, în valoare de 10 lei. Detalii despre livrare şi modul în care arată această cutie de depozitare pentru ceasuri au fost oferite de cumpărătorii mulţumiţi de produs:

Cutie 10 ceasuri Intense Black Carbon by Borealy, design de lux şi finisaje premium. Sursa foto: borealy
Cutie 10 ceasuri Intense Black Carbon by Borealy, design de lux şi finisaje premium. Sursa foto: borealy

„Aş dori să vă mulțumesc pentru cutia de ceasuri pe care am comandat-o. Coletul a sosit foarte repede, iar cutia a fost foarte frumos ambalată. Produsul arată foarte bine, nu prezintă niciun fel de defect și este suficient de spațios chiar și pentru ceasuri care au cadranul mai mare. Îmi place foarte mult și cu siguranță voi mai comanda și alte produse. Va mulțumesc!”

Un cadou pentru bărbaţii spirituali, credincioşi, este întotdeauna potrivită o icoană. În continuare vă vom prezenta o icoană cu Fecioara Maria, Blue, cu 7 săgeţi, ce a fost placată cu argint, realizată în Grecia, la preţul de 200 de lei. Este un cadou pe care îl puteţi oferi celor dragi, mai ales că icoanele în general se primesc sub formă de cadouri şi nu se cumpără de persoane pentru a le pune în casă. Are semnficaţii adânci şi, bineînţeles, o deosebită importanţă în viaţă. Fiind de culoare albastră, aceasta simbolizează înţelepciunea şi smerenia, fiind o culoare cerească. Este un cadou deosebit, care a fost lucrat cu dedicaţie în stilul artei bizantine, recunoscut în toată lumea pentru frumuseţea şi calitatea sa.

Cadouri de bărbaţi pentru ziua de naștere

Această icoană este una deosebită prin faptul că este una dintre puţinele imagini transpuse în icoane în care Fecioara Maria apare singură. Are inima străpunsă de şapte săgeţi, fapt ce simbolizează cele şapte păcate de moarte. Pentru cine nu ştie deja, această imagine are ca fundament prorocia Dreptului Simeon, care i-a zis Fecioarei Maria: „Iată, Acesta este pus spre căderea şi spre ridicarea multora din Israel şi ca un semn care va stârni împotriviri. Şi prin sufletul tău va trece sabie, ca să se descopere gândurile din multe inimi”.

Icoana Fecioara Maria Blue cu 7 Sageti placata cu argint - Made in Grecia - 12,5 x 15,5 cm. Sursa foto: Borealy.ro
Icoana Fecioara Maria Blue cu 7 Sageti placata cu argint – Made in Grecia – 12,5 x 15,5 cm. Sursa foto: Borealy.ro

Această icoană are o simbolistică aparte, se spune că „Şapte săgeţi” ajută să înmoaie inimile rele şi îi ajută pe cei care s-au certat să se împace. Durerea care o apasă de Fecioara Maria este simbolul persoanelor care au necazuri dure şi trec prin dureri nespuse din boli, pierderi, suferinţă cruntă, disperare şi restul supărărilor care le ies oamenilor în cale de-a lungul vieţii. Maica Domnului singură în icoană, fără fiul Său, Iisus Hristos, reprezintă durerea care duce la bucurie, deoarece Mântuitorul a murit pentru a aduce binele pe pământ. Durerea pe care însăşi mama sa a fost nevoită să o îndure pentru Patimilie, Învierea şi schimbarea lui Iisus Hristos. Este placată cu argint şi are dimensiuni de 21 cm pe 25 cm.

Un cadou mai diferit, de această dată pentru bărbaţii practici, este acest set de nouă ustensile pentru grătar, prevăzut cu husă Barbeque. Costă 97 de lei, redus de la suma de 150 de lei. Se potriveşte pentru cei care adoră să gătească la grătar şi prin aceste unelte le va fi mult mai uşor să facă mâncarea mai repede şi mai delicioasă, având instrumente speciale pentru pregătirea şi prepararea felurilor de mâncare. Sunt foarte uşor de depozitat şi transportat şi le poţi lua cu tine oriunde îţi doreşti să faci un grătar, în grădină sau în călătorii şi vacanţe. Acest pachet conţine:

  • 1 buc paletă (35 cm)
  • 1 buc cleşte (34 cm)
  • 1 buc cuţit (33 cm)
  • 1 buc furculiţă (35 cm)
  • 1 buc pensulă din silicon (34 cm)
  • 4 buc ace de frigărui (35,5 cm)
  • 1 buc geanta suport

Materialul este unul care nu se deteriorează uşor, iar ustensilele au o anduranţă deosebită şi pot fi aranjate în husa specială pentru depozitarea lor.

Cadouri amuzante pentru bărbaţii energici

În continuare, vă prezentăm un cadou foarte util. Este vorba despre Borseta din piele naturala, Super Safe, Maro deschis, care se poate prinde atât în jurul taliei, cât şi pe umăr. Este astfel extrem de sigură, după cum îi spune şi numele, graţie sistemului de prindere, care îi va oferi astfel bărbatului căruia i-ai achiziţionat acest cadou siguranţa necesară pentru bunurile din borseta sa, pe care o va putea ţine mereu la îndemână, în faţă. Are mai multe buzunare şi compartimente, iar aceste spaţii de depozitare ajută la organizarea bună privind depozitarea cheilor, a actelor, a telefonului şi a altor lucruri necesare.

Borsetă din piele naturală, ideală pentru vacanţe sau purtarea de zi cu zi
Borsetă din piele naturală, ideală pentru vacanţe sau purtarea de zi cu zi

Se foloseşte foarte bine zi de zi, dar este extrem de utilă şi în vacanţe. Este realizată din piele naturală, este de culoare maro deschis, după cum am menţionat anterior şi este făcută pe dimensiunile de 22*12*2.8 cm. Cureaua de închidere are o lungime reglabilă şi poate fi făcută de la 90 la 130 de cm.

La capitolul cadouri amuzante vă recomandăm acest coş de baschet de interior, care poate fi utilizat cu uşurinţă chiar şi într-un apartament şi nu numai. Costă doar 43 de lei şi este perfect pentru a exersa aruncarea la coş sau pentru a face o „miuţă” cu prietenii în grădină, garaj sau oriunde. Are dimensiunile de 25 x 34 cm, vine ambalată special pentru cadou, include coşul şi mingea, de culoare portocaliu, cu alb şi albastru, specific jocului de baschet atât de apreciat în toată lumea.

Dacă îl veţi achiziţiona de pe jubi.ro, atunci veţi avea parte de o livrare în 24 de ore. De departe cel mai amuzant cadou pe care îl puteţi face unui bărbat este acesta. Atenţie, însă, căci trebuie să-l oferiţi cuiva care şi ţine la glume. Deoarece vorbim de un set de mini golf, realizat special pentru cei care stau foarte mult şi pierd timpul pe … toaletă. Da, aţi citit bine! Acest set poate fi utilizat doar din poziţia şezut şi cu siguranţă că îi va aduce zâmbetul pe buze celui care îl va primi în dar. Poate fi folosit şi de începători, dar şi de avansaţi sau experţi.

Citeşte şi: 30+ idei de cadouri sub 50 de lei care îi va încânta pe cei care le primesc

Este prevăzut cu toate accesorile pentru un meci de golf atunci când stă pe toaletă şi este un cadou potrivit pentru zilele de naştere, Crăciun sau orice altă ocazie. Este un cadou amuzant, uşor de folosit, ce include crosă de mini-golf, covoraş, gaură de golf cu steag, 3 mingi de golf şi, bineînţeles, ca să fie treaba treabă, are şi un semn cu Do not disturb.

Indiferent de tipul de cadou pe care îl veţi alege, cu siguranţă nu veţi da greş, dacă veţi selecta una dintre variantele prezentate anterior. Pentru Crăciun, zile de naştere, zile onomastice, aniversarea căsniciei sau pur şi simplu dacă vreţi să-i oferiţi un cadou fără o ocazie anume unui bărbat din viaţa voastră, ideile prezentate mai sus vor fi fie practice, fie amuzante, în funcţie de personalitatea persoanei pentru care veţi achiziţiona acest cadou.