Gabriela Dinu Utile 04.08.2022 22:52

Cadouri deosebite pentru nași. 30 idei cu care n-ai cum să dai greș

Cadouri deosebite pentru nași. 30 idei cu care n-ai cum să dai greș

Se spune că naşii, la fel ca prietenii, sunt familia pe care tu ţi-o alegi. În viaţă, se spune că aceştia îţi sunt părinţii spirituali ai tăi şi ai familiei tale. Sunt cei alături de care mergi de mână în biserică, atunci când te cunună sau cei care îţi ţin copilul în braţe, atunci când acesta primeşte taina sfântă a botezului.

Şi, desigur, relaţia de naşi – fini nu se opreşte aici, căci se spune că odată ce v-aţi legat vieţile în casa lui Dumnezeu, aceştia îţi vor fi alături atât la bine, cât mai ales la greu.

Cadouri pentru nașii de botez

Atunci când un cuplu îţi botează copilul şi devin naşii de botez, finii, conform tradiţiei, trebuie să îi ofere un cadou. De cele mai multe ori, aceştia optează pentru cadouri personalizate, precum sunt seturile de băutură, care conţin sticle de alcool, alături de pahare personalizate cu diverse citate. Aici puteţi scrie orice vă doriţi sau, dacă nu sunteţi suficient de inspiraţi, puteţi alege din varietatea de citate care sunt oferite de către distribuitori. Cele mai răspândite citate sunt „Prieteni pe viaţă”, „Parte din viaţa noastră”, „V-am ales pe voi”, „Naşa şi naşul”, „Vreţi să fiţi nănuţii mei?” şi multe altele.

Cadouri personalizate pentru nași

Părjiturile personalizate sunt la modă mai nou, atunci când un cuplu vrea să le pună întrebarea magică unui alt cuplu, la care s-au gândit să le fie părinţii spirituali. „Vreţi să fiţi naşii noştri?” este citatul pe care majoritatea îl folosesc şi îl scriu pe torturile pe care le oferă în dar, sub formă de surpriză, celor dragi. Cu siguranţă că acesta este unul dintre cele mai plăcute moduri de a-i informa pe cei dragi de intenţiile voastre şi aşa le veţi face şi o surpriză dulce acestora.

Alte cadouri personalizate mai pot fi halatele de baie, prosoapele, bijuteriile, buchetele de flori sau tricourile pe care le pot achiziţiona şi inscripţiona cu cele mai inventive mesaje.

Cadouri pentru nași la eMag

De pe eMag vă puteţi achiziţiona cadouri pe care să le faceţi naşilor de botez sau de cununie. Calendar rotund, seturi de căni, de băuturi şi trofee. Acestea se găsesc în marketplace-ul eMag şi pot fi achiziţionate din aplicaţie prin plata cu cardul, ramburs sau chiar la faţa locului, direct din showroom, depinde doar de cine le comercializează, căci pe eMag toată lumea poate vinde şi cumpăra produse. Totodată, platforma vă ofera şansa de a plăti în rate, atunci când vine vorba de un cadou mai scump care depăşeşte, poate, bugetul dvs.

O altă modalitate este de a plăti prin cardul de cumpărături şi acesta vă poate oferi şansa de a achita produsele în rate. Depinde doar de tipul de cadou pe care doriţi să îl oferiţi, dar şi de bugetul de care dispuneţi. Însă, după cum am menţionat anterior, nici acesta nu este o problemă, căci există furnizori care vă permit la orice oră să achiziţionaţi şi să vă achitaţi produsele prin intermediul ratelor, la eMag.

Cadouri de Crăciun pentru nași

Cele mai întâlnite cadouri pe care le puteţi oferi naşilor de botez sau cununie de Crăciun sau în orice altă zi aniversară sunt tablourile personalizate cu sclipici. Pe lângă acesta, finii potenţi financiar le pot cumpăra naşilor televizoare şi alte electrocasnice, ori diverse seturi de bucătărie. Alte cadouri pe care le puteţi face naşilor în perioada sărbătorilor de iarnă sunt trandafirii placaţi cu aur, cutiile de bijuterii, seturile de pahare, seturile cu sticle pentru alcool, setul cu ustensile de grătar, ceauri, puzzle tip ceas sau realizat din imagini personalizate cu fotografii realizate la nunta sau botez, ori la alte evenimente importante din viaţa voastră.

Decantoarele de vin sunt cele mai la modă cadouri pentru naşi în momentul de faţă şi se găsesc în comerţ cu uşurinţă. Dozatoarele de băuturi sunt iarăşi variante foarte interesante prin care le puteţi aduce zâmbetele pe buze naşilor şi pe care aceştia le pot folosi chiar la petrecerile unde veţi fi, cu siguranţă, invitaţi şi voi.

Variantele sunt cele mai diverse şi dacă aruncaţi un ochi pe ideile transmise mai sus atunci cu siguranţă că nu veţi avea cum să daţi vreodată greş. Trebuie doar să vă gândiţi bine ce fel de cadou doriţi să faceţi şi atunci cu siguranţă veţi avea unde să apelaţi. În mall-uri, supermarketuri, folosind aplicaţia eMag sau mulţimea de site-uri de pe internet care vă oferă inclusiv idei interesante pentru cadouri.