Ionuț Nițulescu Black Friday 11.11.2021 22:37

10 cadouri de Crăciun pe care să le cumperi de Black Friday de la eMag. Au reduceri consistente

10 cadouri de Crăciun pe care să le cumperi de Black Friday de la eMag. Au reduceri consistente

Crăciunul e la nici o lună distanță. Cadouri de Crăciun cu reduceri consistente de Black Friday. Sună bine, nu-i așa? Iată ce cadouri poți cumpăra de la eMAG.

Pentru mulți, Black Friday reprezintă o ocazie bună de a face cumpărături substanțiale. Fie că vorbim despre electrocasnice mici sau mari, gadgeturi, produse pentru casă, îngrijire sau fashion, e o adevărată bucurie să le cumperi la prețuri reduse chiar și cu 80%. Poate că nu ar strica să adaugi pe listă și cumpărăturile pentru Crăciun! Poți vedea AICI toate reducerile de Black Friday la eMag, unele din ele chiar sunt spectaculoase.

Cumpărături pentru Crăciun de Black Friday, la eMag

Dacă de Black Friday faci cumpărături pentru tine, Crăciunul înseamnă bucuria oferită celor dragi. Iar pentru mulți săptămâna dinaintea sărbătorilor nu e tocmai plăcută. Brad, decorațiuni, cumpărături și cadouri! Poate nu ar strica să faci lucrurile din timp în acest an, iar Vinerea Neagră îți dă ocazia să le cumperi la cele mai bune prețuri.

eMAG vine și în acest an cu oferte consistente la peste 2 milioane de produse, astfel că e greu să nu găsești cadourile potrivite pentru cei dragi. Părinți, iubit sau iubită, prieteni, copii, pentru toți vei găsi cadoul potrivit printre articolele reduse de eMAG pe 13 noiembrie.

Retailerul a anunțat reduceri substanțiale. Oferta eMAG de Black Friday este una foarte variată, cu o gamă largă de produse pentru toate vârstele și preferințele.

Cadourile de Crăciun cu care nu dai greș

Pentru copii aveți la dispoziție 500.000 de jocuri și jucării din care puteți alege. Știm, Moș Crăciun vine mai încărcat acum, și probabil că lista celor mici conține și jocuri, console și accesorii de gaming. Luați în vedere și ofertele la cărți. Nici reducerile la smartphone-uri sau laptopuri nu sunt de ratat, mai ales acum când școala s-a mutat în mediul online. Acesta poate fi cadoul mult așteptat pentru un copil.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un bărbat, eMAG oferă peste 50.000 de sticle de whiskey, vin și alte băuturi alcoolice. O băutură deosebită poate fi o opțiune bună și pentru cadourile oferite colegilor de muncă. Și echipamentele sportive pot constitui un cadou deosebit pentru amatorii de mișcare și împătimiții de adrenalină.

Citește și: Black Friday la eMAg: 10 telefoane Huawei cu preț extra redus de Black Friday

Femeile pot fi răsfățate cu un parfum sau produse cosmetice, iar eMAG are peste 200.000 de articole de acest gen cu prețuri reduse.

De sub bradul de Crăciun nu lipsesc nici mănușile, căciulile, fularele sau puloverele pufoase. Aveți de unde alege. Sunt peste 400.000 de articole de fashion puse la vânzare de eMAG în Vinerea Neagră.

Există și cadouri mai deosebite, monede și lingouri de aur, asta dacă sunteți cu dare de mână.