Gabriela Dinu Știri 24.05.2022 07:24

5 idei pentru petrecerea burlacilor și burlăcițelor. Cum să organizezi petrecerea perfectă

5 idei pentru petrecerea burlacilor și burlăcițelor. Cum să organizezi petrecerea perfectă

Petrecerea burlacilor sau a burlăciţelor este ultimul tun dat de viitoarea mireasă sau viitorul mire, alături de prietenii cei mai buni, înainte de a se căsători. Pentru a le putea oferi o noapte de neuitat aveţi nevoie de idei originale pentru „bachelorette party” şi noi vă vom veni în ajutor cu câteva variante cel puţin interesante.

Domnişoarele de onoare sau cavalerii sunt cei care organizează, de regulă, petrecerea fabuloasă dinaintea nunţii. Stilul, dresscode-ul şi altele sunt puse la punct în funcţie de dorinţele mirelui sau a miresei, căci sunt oameni care preferă distracţia unei seri în oraş, dar şi persoane care vor alege întotdeauna confortul unei nopţi în apartament.

Ce să faci la petrecerea burlacilor sau a burlăciţelor?

Mireasa poate desemna pe cineva care să se ocupe de petrecerea pentru burlăciţe, cum ar fi una dintre domnişoarele de onoare sau chiar naşa. Aveţi nevoie să planficaţi în detaliu toate cele necesare unei petreceri de succes şi puteţi merge fie în club, iar pentru asta puteţi închiria chiar o limuzină care să vă ducă în locul în care să petreceţi o noapte de neuitat.

Puteţi alege chiar mai multe locaţii pentru a vă putea bucura în voie de plimbarea cu limuzina, pe care să o închiriaţi pentru toată seara. Această idee este utilă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

O altă idee pentru această petrecere este organizarea unei scurte călătorii la munte sau la mare, unde puteţi face o petrecere de neuitat la o cabană sau chiar în grădină.

Citeşte şi:

Turnul Eiffel: cine l-a construit, cât cântărește și alte 10 lucruri despre Turnul Eiffel
Coacăzele negre vs. coacăzele roșii. Care sunt diferențele dintre ele

Pentru cele mai liniştite dintre doamne, care vor prefera tot timpul confortul în detrimentul unei nopţi zbuciumate, o bună variantă pentru petrecerea burlăciţelor ar fi o zi la spa, alături de cele mai bune prietene, aşa cum se întâmplă în filmele artistice americane.