Gabriela Dinu Știri 14.10.2023 20:49

Bogdan Mocanu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Bogdan Mocanu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Bogdan Mocanu este un personaj din lumea mondenă, devenit celebru după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D.

S-a iubit cu Andra Volos, pe care a cunoscut-o în casa emisiunii prezentată de Andreea Mantea şi este foarte bun prieten cu artistul Jador.

Ce scrie în CV-ul lui Bogdan Mocanu?

Are doar 25 de ani, un fizic impresionant şi emană mereu o energie pozitivă. De aceea, este apreciat de o mulţime de fani pe canalele sociale de Facebook, Instagram şi, mai nou, Tik Tok.

Bogdan Mocanu s-a născut în Bârlad şi îşi păstrează şi în prezent accentul specific zonei. Fetele spun că face parte din farmecul lui personal. Este absolvent al Liceului Pedagogic Ioan Popescu din oraşul natal, în cadrul secţiei de arte plastice. S-a mutat la Iaşi, unde a studiat Politici Publice, în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza, la Facultatea de Ştiinţe Politice. A continuat să studieze şi după ce şi-a luat licenţa şi a obţinut un master în Dezvoltare Internaţională în cadrul aceleiaşi instituţii.

Pasionat de sport şi să arate bine, Bogdan Mocanu a participat şi la un concurs de specialitate, obţinând chiar o clasare în finala Campionatului Naţional de Culturism.

Din ce face bani Bogdan Mocanu?

Graţie fizicului său, acesta a lucrat şi pentru mai multe case de modă celebre şi chiar a apărut în câteva videoclipuri muzicale ale Innei, Deliei sau Carla’s Dreams. În prezent, acesta faci bani din social media şi contractele de imagine.

A cântat şi el, a scos câteva piese în colaborare cu diverşi artişti, însă nu a reuşit până acum să îşi construiască o carieră solidă în muzică.

Până să devină cunoscut, acesta a lucrat în câteva saloane de tuns, fiind nevoit să se întreţină: „Nu spun ca părinții nu m-au ajutat, m-au ajutat si ei cat au putut (…) Daca îți spun cate job-uri am schimbat pana acum. Am lucrat in câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam… Am muncit si ca model, dar mai mult ca sa cunosc gagici. Banii erau foarte putini.”

După despărţirea de Andra Volos, acesta s-a iubit cu o femeie mai mare decât el, apoi s-a spus că ar fi implicat într-o relaţie cu Ema Karter.

Date biografice Bogdan Mocanu

Nume complet: Mocanu Bogdan
Locul nașterii: Bârlad
Partener: singur
Înălțime: 1,85 m