Gabriela Dinu Știri 25.09.2023 11:58

Ema Karter: CV, inaltime, greutate, surse de venit, nume real

Ema Karter: CV, inaltime, greutate, surse de venit, nume real

Ema Karter este un personaj relativ recent apărut în industria media de la noi, care s-a ocupat mai întâi cu videochat-ul, apoi a început să facă bani din Only Fans şi, mai nou, a intrat în industria filmelor pentru adulţi.

Numele său real este Milu Miruna Andreea şi şi-a făcut un scop în viaţă din a deveni cea mai bună actriţă de filme pentru adulţi din întreaga lume.

S-a născut în Câmpina, dar s-a mutat în Capitală. Este absolventă a Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir din Capitală şi în 2019 s-a înscris şi la Şcoala de Televiziune.

Cine este Ema Karter şi ce scrie în CV-ul ei

Momentan, aceasta este singură, deşi a lăsat la un moment dat să se înţeleagă că ar avea o relaţie cu Bogdan Mocanu fostul iubit al Andrei Volos şi fost concurent al emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D. Cei doi nu au confirmat oficial relaţia niciodată, ba mai mult, chiar au spus că a fost totul de show. S-a iubit în schimb, în trecut, cu un prieten de-al acestuia, Yamato Zaharia.

Este blondă, are 1.75 înălţime, are implanturi mamare, iar aceasta este singura operaţie estetică pe care şi-a făcut-o până acum. Ema spune că a mai intervenit uşor şi la buze, acolo unde şi-a injectat acid hialuronic, dar şi la mandibulă, pe care a corectat-o tot prin intermediul intervenţiilor non chirurgicale.

Câţi bani face Ema Karter din Only Fans?

A fost protagonista unui scandal uriaş în urmă cu doi ani, după ce Marko Dugandzic, fotbalist la CFR Cluj pe acea vreme, i-a lăsat un mesaj pe Instagram în care i-a propus o partidă filmată pentru suma de 500 de euro, iar blondina a făcut totul public.

Miruna Milu a fost prezentă şi la emisiunea iUmor de la Antena 1, acolo unde i-a atras atenţia lui Cheloo. Juriul de la Antena 1 a înnebunit când aceasta le-a mărturisit cu ce se ocupă şi câţi bani scoate din Only Fans. Mai exact, este vorba despre suma de 40.000 de euro, care îi intră în cont din abonamentele utilizatorilor care îi „sorb” fiecare postare.

Date biografice Ema Karter

Nume complet: Milu Miruna Andreea
Locul nașterii: Câmpina
Partener: singură
Înălțime: 1,75 m