Gabriela Dinu Vedete 02.09.2022 07:21

Anisia Gafton: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Anisia Gafton: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Anisia Gafton este una dintre participantele emisiunii de tip concurs de la Pro TV, Sunt celebru, scoate-mă de aici. Nu este la prima apariţie la postul din Pache Protopopescu. Din contră, are state vechi în trust.

Mereu cu zâmbetul pe buze, gata să spună oricând o glumă care să stârnească hohote de râs şi ropote de aplauze. Anisia Gafton este femeia care le ţine piept bărbaţilor într-o meserie uşor atipică pentru ele, aceea de artist de stand up comedy.

Cine este, de fapt, Anisia Gafton şi ce scrie în CV-ul ei?

Pentru cine nu ştia deja, ea este o fostă participantă la emisiunea Românii au Talent, acolo unde a câştigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. A avut şi alte apariţii în emisiuni de tip concurs, la Ferma vedetelor de la Pro TV, sau la Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Despre participarea la show-ul cu deghizări, Anisia povestea că „îmi place mult emisiunea şi da, pot să imit. Nu îmi este frică. Ce personaje aş putea imita?”.

Anisia Gafton s-a născut la Iaşi, în 1984 şi încă din copilărie îi plăcea să-i facă pe cei din jurul ei să râdă. Prima „victimă” a fost chiar învăţătoarea ei din şcoala generală, pe care o amuza de fiecare dată când începea să spună vechea poveste populară Capra cu trei iezi. S-a înscris la Facultatea de Teatru din oraş, însă nu i-a plăcut prea tare, căci după doar un an şi jumătate aceasta a renunţat la studii.

Date Biografice Anisia Gafton: înălțime, greutate

Nume complet: Gafton Anisia
Data naşterii: 1984
Locul naşterii: Iaşi
Partener: singură
Greutate: 62 kg
Înălţime: 1,60 m

A continuat pe partea umoristică, fiind una dintre puţine femei din România capabile să facă stand-up comedy la nivel înalt. Fără prea multă pregătire specializată în domeniu, bazându-se pe talent, Anisia a participat la Festivalul de umor şi satiră din Târgu Mureş, pe care l-a şi câştigat în 2014. Saltul spre celebritate l-a făcut, aşa cum deja ştie toată lumea, prin participarea la Românii au Talent de la Pro TV, încununată cu un premiu în valoare de 10.000 de euro.

S-a mutat în Bucureşti şi s-a axat pe carieră, nu are un iubit şi nici nu îi place să îşi expună viaţa personală pe tapet. A avut şi propria emisiune, „Bla, bla cu Anisia”, după care a fost cooptată în echipa lui Dan Capatos de la emisiunea Xtra Night Show. În prezent, Anisia face parte din distribuţa emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Răzvan Simion