Gabriela Dinu Știri 15.02.2022 16:12

Angela Forero: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Angela Forero: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Survivor România 2022 este gata de start şi toată lumea se întreabă cine sunt şi cu ce se ocupă concurenţii din echipa Războinicilor.

Una dintre cele şase fete din gruparea anterior menţionată este Angela Forero, o tânără înaltă, voluptoasă, de o frumuseţe răpitoare.

Cine este şi cu ce se ocupă Angela Forero?

Îşi câştigă banii din profesia pe care o practică de drag de mai mulţi ani, fiind medic veterinar.

Pasiunea pentru animalele de toate tipurile au adus-o în acest punct în care vindecă afecţiunile patrupezilor şi nu numai şi se străduieşte zi de zi să îi facă să se simtă mai bine.

Angela este pasionată de sport şi medicină, fotografie şi lasă asta să se vadă şi pe site-urile sale de socializare, acolo unde postează fotografii în cele mai incitante poziţii.

Angela Forero, pasionată de sport şi fitnes

– Este şatenă, creaţă, are 36 de ani şi este un mare fan al sportului. Adoră să meargă la sală şi să îşi lucreze corpul bine sculptat.
– Activă pe reţelele de socializare, Angela adoră să posteze imagini sexy atât pe Facebook, cât şi pe Instagram, şi se descrie ca o mai iubitoare de fitness.
– Îşi ţine mereu fanii la curent cu toate exerciţiile pe care le face în sala de forţă şi îi îndeamnă şi pe aceştia să facă mişcare în mod regulat.
– Nu are însă pregătire în acest domeniu şi pe lângă faptul că este medic veterinar, este şi inginer agroindustrial, precum şi geolog.

Angela Forero face parte din echipa Războinicilor de la Survivor, alături de Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

De partea cealaltă, în echipa Faimoşilor, se luptă următorii 12 concurenţi Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Date Biografice Angela Forero: înălțime, greutate

Nume complet: Angela Forero
Data naşterii: 1985
Locul naşterii: România
Partener: singură
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,70 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: