Gabriela Dinu Știri 19.04.2022 13:20

Ana Moga: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, salariu la Kiss FM

Ana Moga: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, salariu la Kiss FM

Ana Moga este prezentatoarea matinalului de la Kiss FM, „Foarte bună dimineaţa”, alături de Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu.

„Mă duc în fiecare zi cu zâmbetul pe buze la radio. Cred că scopul meu în viață e să fac oamenii fericiți”, spune Ana Moga despre pasiunea căreia îi dă viaţă de pe vremea când avea doar 18 ani. Are 32 de ani şi îşi aminteşte cu plăcere prima zi în radio, la Kiss FM, mai ales pentru că în acea zi îşi sărbătorea majoratul:

Cine este, de fapt, Ana Moga de la Kiss FM?

„Fix la 18 ani, de ziua mea, am făcut PRIMA mea emisiune live, singură. Atunci am înțeles care e treaba cu adrenalina live-ului. O zi foarte mișto pentru mine”, povesteşte ea, amuzându-se, mai ales că atunci a primit o surpriză din partea colegilor, care i-au făcut cadou un tort li o sticlă de vin: „Eh, aici au cam greșit pentru că eu aveam niște emoții greu de explicat şi mi-am zis: ‘Hai să beau câteva guri de vin pentru curaj’. Ei bine, nu a fost o decizie foarte smart”, îşi aminteşte Ana Moga, cu drag şi amuzament.

Ca oricărui matinal căruia îi stă bine treaz de la primele ore ale dimineţii, licoarea ei preferată este cafeaua, căci fără ea nu s-ar putea trezi să fie fresh pentru ascultătorii săi de la Kiss FM. Este pasionată de un stil de viaţă sănătos şi pe pagina sa de Instagram le împărtăşeşte prietenilor săi meniurile sale sănătoase, bogate în fructe şi vitamine.

Date Biografice Ana Moga: înălțime, greutate

Nume complet: Moga Ana Maria
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: România
Parteneră: singură
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,67 m

Pentru munca pe care o depune zilnic la Kiss FM, Ana Moga încasează lunar un salariu în valoare de 2500 de euro. Nu vede în asta o muncă, după cum spune chiar ea, fiind o pasiune. Însă recunoaşte că a trebuit să tragă tare pentru a avea succes în branşă: „Nu am ales eu, a venit așa… de nicăieri. Am ajuns să fac radio dintr-o întâmplare fericită. Mie personal nu mi s-a părut greu, dar ca să ajung la un nivel mai ridicat, am muncit serios. E mult mai greu să te menții acolo sus, sincer.”

Despre viaţa sa personală, Ana Moga nu a lăsat prea multe publicului, iar fanii nu ştiu dacă ea este implicată sau nu într-o relaţie de dragoste.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase
Andrei Ciobanu