Gabriela Dinu Știri 19.04.2022 09:20

Ana-Maria Barnoschi: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Ana-Maria Barnoschi: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

Ana-Maria Barnoschi este o prezentatoare TV din România, născută pe 10 februarie 1992. Are 30 de ani, este în zodia Vărsător are 1,72 înălţime şi este de profesie dansatoare.

Ana-Maria Barnoschi este pasionată de dans, patinaj şi echitaţie, iar citatul după care se ghidează în viaţă este „Nu uita niciodata de unde ai plecat”.

Cine este şi din ce face bani Ana Maria Barnoschi?

Vedeta Kanal D este absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir, din Bucureşti. La vârsta de 16 ani a început să danseze street dance, apoi a început să semneze contracte cu artişti celebri de la noi din ţară, alături de care performa pe scenă, precum Antonia, Mattyas, Sunset 54, adică producatorii celor de la Fly Project.

Aceasta a devenit cunoscută publicului larg după ce a fost cooptată în proiectul Roata norocului, unde era co-prezentatoarea celebrului Liviu Vârciu. Ana Maria Barnoschi este o prezenţă efervescentă pe micile ecrane, cu râsul său molipsitor şi inconfundabil.

Prezentatoarea TV face bani frumoşi atât din televiziune, cât şi din apariţia în videoclipuri, dans şi alte contracte de imagine. Cea mai mare cumpănă din viaţa Anei a fost aceea când şi-a pierdut părintele, grav bolnav. Tatăl său a murit şi Barnoschi a suferit enorm, dar de dragul amintirii acestuia şi-a găsit puterea să meargă mai departe.

Date Biografice Ana-Maria Barnoschi: înălțime, greutate

Nume complet: Ana-Maria Barnoschi
Data naşterii: 10 februarie 1992
Locul naşterii: România
Partener: într-o relaţie
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,72 m

A fost într-o relaţie serioasă cu un tânăr din Capitală, paparazzo de meserie şi chiar când toată lumea se aştepta ca cei doi să ajungă în faţa altarului s-a întâmplat opusul şi au anunţat pe site-urile de socializare că nu mai formează un cuplu.

Între timp, Ana şi-a refăcut viaţa şi este iubita unui bărbat pe care se fereşte să-l arate curioşilor. Pesemne că este superstiţioasă şi de data aceasta vrea să facă lucrurile exact aşa cum trebuie.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu
Andrew Tate